Diners

Sant Cugat acollirà la producció internacional del medicament Jardiance

Boehringer Ingelheim destinarà 17 milions d’euros per crear la línia de producció d’aquest fàrmac per a malalties cardiometabòliques

Instal·lacions de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat del Vallès

La seu espanyola de Boehringer Ingelheim, a Sant Cugat del Vallès, ha estat escollida pel grup farmacèutic d’origen alemany per a la producció internacional de Jardiance, un medicament per a malalties cardiometabòliques. La companyia invertirà més de 17 milions d’euros per a la creació de la línia de producció.

Aquest fàrmac, que es desenvolupa en el marc de l’aliança de Boehringer Ingelheim i Lilly, està disponible a Espanya per al tractament de la diabetis mellitus de tipus 2, i està a l’espera de la decisió administrativa per a la insuficiència cardíaca crònica simptomàtica.

S’espera que la planta vallesana arribi a produir fins a 1.000 milions de comprimits l’any, que s’exportaran principalment a Europa i els EUA a partir de 2024.

Aquesta setmana, la divisió espanyola del grup i la Societat Catalana de Cardiologia han signat un marc de col·laboració, amb una durada per ara de tres anys de duració, amb l’objectiu d’impulsar projectes i iniciatives conjuntes sobre l’abordatge i el diagnòstic de la salut cardiovascular en general, incloent-hi la insuficiència cardíaca, per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels pacients.

To Top