Diners

Acord de llicència al Regne Unit per a Bebés Llorones Lágrimas Mágicas

imc toys bebés llorones lágrimas mágicas

L’egarenca IMC Toys ha tancat un acord amb la multinacional Retail Monster per desenvolupar el programa de llicència de Bebés Llorones Lágrimas Mágicas en territori britànic

La marca Bebés Llorones Lágrimas Mágicas va néixer l’any 2018 / IMC Toys

L’èxit de les jogunes de la companyia terrassenca IMC Toys i la seva marca ensenya, Bebés Llorones, trenca fronteres. Els articles que fabrica i comercialitza l’empresa egarenca han estat dels més buscats aquestes festes de Nadal a casa nostra, però la febre per aquestes nines va més enllà del territori espanyol.

Mostra d’això, és l’acord de llicència que la companyia de Terrassa acaba de firmar amb la multinacional Retail Monster, dedicada a les llicències i les extensions de marca, amb l’objectiu de llançar el programa de llicència per a Bebés Llorones Lágrimas Mágicas al Regne Unit, marca que ha tingut un molt bon comportament al país amb un gran creixement en els últims 18 mesos i que a finals de l’any passat va ser premiada en el MadeForMums Toy Awards, guardons atorgats pel lloc de ressenyes per a pares més gran del Regne Unit amb més de 2.000 ressenyes professionals.

Els programes de llicències per veure les seves marques en altres categories de producte més enllà de les mateixes nines s’han convertit en una part important del negoci d’IMC Toys a Espanya i en altres territoris de tot el món. La companyia ha aconseguit tancar en menys de dos anys més de 65 acords en 40 territoris, llançant més de 500 productes llicenciats en categories diverses: editorial, roba, jocs educatius, cura personal i rebosteria.

IMC Toys espera que aquest acord de “licensing” amb Retail Monster es converteixi també en un nou èxit de la marca Bebés Llorones Lágrimas Mágicas al mercat britànic, on els primers productes es llançaran en les categories de roba i editorial.

“Estem entusiasmats amb l’oportunitat de desenvolupar aquesta estratègia de llicència, i d’aportar amplitud i creixement a la marca”, explica Gemma Witts, directora de Retail Monster a Europa.

“Estem experimentant un ràpid creixement del nostre programa de llicències a nivell mundial, i aquest acord representa una incorporació important per a la nostra estratègia més enllà de la venda al detall. Estem encantats amb el nostre nou acord amb Retail Monster i el potencial que l’experiència del seu equip poden aportar a la marca Bebés Llorones Lágrimas Mágicas al Regne Unit”, comenta, per la seva banda, Cristina Camprubí, directora de licensing d’IMC Toys.

To Top