Diners

Ple de la Cambra al concessionari del grup Movento

Col·laboració d’institucions i grup d’automoció

Un moment de la sessió de la Cambra a la seu del grup d'automoció

El concessionari oficial de les firmes Volkswagen, Audi, Seat, Skoda i Cupra, Sarsa Terrassa, ha acollit el ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per celebrar la sessió plenària de l’entitat. Aquesta sessió es va celebrar a la planta superior de l’establiment del concessionari del grup Movento, on està ubicada la gamma de vehicles d’ocasió Audi Selection Plus, i va comptar amb la presència dels membres del Ple de la Cambra, que formen diversos directius i empresaris de l’àrea d’influència d’aquesta entitat, que van analitzar i debatre diferents aspectes sobre la situació actual i de futur del teixit empresarial de la demarcació de Terrassa.

Josep Prats, director general de la Cambra de Terrassa, va manifestar el seu agraïment als responsables de Sarsa Terrassa, per “la confiança recíproca que s’ha anat teixint conjuntament entre la Cambra i Sarsa i que avui ens permet celebrar la nostra reunió”. Per la seva banda, Enric Fauste, gerent de Sarsa Terrassa, va correspondre aquestes paraules assegurant que “és un plaer per a nosaltres que una entitat tan rellevant com és la Cambra de Terrassa hagi escollit el nostre establiment per dur a terme una de les seves reunions anuals més rellevants”.

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa, també va expressar el seu agraïment a aquesta firma relacionada amb el sector de l’automoció per la seva gentilesa i haver acollit aquesta sessió. “Gràcies a aquesta fórmula de reunions fora de la nostra seu, podem conèixer més de prop la realitat i la projecció d’empreses, com ha estat el cas de Grup Moventia”, va afirmar, i també va afegir que “hem pogut comprovar la seva àmplia capacitat i visió de futur en el sector automobilístic i de la mobilitat”.

Teixit comercial
Miquel Martí, president de Moventia, va comentar la seva satisfacció pel fet “d’estar aquí i poder participar en aquesta cita de la Cambra que reuneix a una gran part del teixit comercial de la ciutat de Terrassa, clau per l’impuls econòmic de la ciutat”.

Movento, que pertany al grup Moventia, té presència a les comarques catalanes del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Baix Llobregat, Bages, Osona i Moianès, i representa a un total de 22 marques del sector. És un dels grups d’automoció referents en el sector, i compta amb unes vendes anuals superiors a les 29.000 unitats.

Ple de la Cambra al concessionari del grup Movento
To Top