La consultora tecnològica i de negoci GFT, la seu principal de la qual a Espanya està situada a Sant Cugat del Vallès, ha contractat 200 persones durant el primer semestre de 2021 i espera incorporar-ne 300 més a la seva plantilla a Espanya fins a finals d’any.
Els plans de l’empresa alemanya, especialista en transformació digital, impliquen seguir contractant nous professionals al país durant els pròxims mesos a causa d’una major demanda de projectes dels seus clients. En un comunicat, GFT comenta que necessita una àmplia i variada gamma de professionals especialitzats en el món digital de qualsevol sector, des de l’àmbit financer i assegurador al sector industrial o al “retail”, per poder respondre a aquest augment de la demanda i acompanyar qualsevol negoci en la seva transformació digital. Així, vol fitxar 300 persones d’aquí a finals d’any per treballar tant en projectes locals com internacionals.
Les oficines de Sant Cugat incorporaran unes 110 persones al llarg de l’any, 48 de les quals ja han estat contractades el primer semestre
La consultora, que espera acabar l’any 2021 amb prop de 2.300 professionals a Espanya, busca especialistes, desenvolupadors i arquitectes de tecnologies relacionades amb la transformació digital com Frontend (Angular, React, Javascript, Polymer, Ionic, etc.), Backend (Java, Microservicios, Spring boot), Cloud i DevOps (Google, AWS, Azure, Terraform, Jenkins, Kubernetes, etc.), anàlisi de dades (Bigdata, Data Streaming i Data Science) i Testing/QA.
Fundada el 1987 a Alemanya i amb presència en més de 15 mercats, GFT compta amb oficines a les seves seus d’Alacant, Lleida, Madrid, Sant Cugat, València i Saragossa, i presta servei a companyies del sector financer, assegurador i industrial.
Fa menys d’un mes, l’empresa va anunciar la remodelació i ampliació del seu laboratori d’innovació digital al país, ubicat a la seu de Sant Cugat, amb l’objectiu d’oferir un nou espai específic per a la indústria on poder dissenyar i desenvolupar iniciatives basades en tecnologies com l’internet de les coses, el blockchain o la intel·ligència artificial.
El laboratori pretén contextualitzar les experiències mitjançant espais que representen escenaris de la vida real, permetent així visualitzar com implementar i interaccionar amb la tecnologia. Avui dia disposa de diferents àrees: la domèstica, la professional d’atenció al client, un establiment comercial i ara també aquest nou espai per a la indústria.