Diners

Toni Palet renova al capdavant del Gremi de la Construcció

La nova junta vol apostar per la transformació digital i la formació

Toni Palet continuarà presidint el Gremi de la Construcció del Vallès durant sis anys més. Així s’ha decidit en l’assemblea general extraordinària de caràcter electoral, que ha escollit la seva candidatura per liderar l’associació els pròxims anys.

Durant l’anterior legislatura, la junta presidida per Palet va aconseguir adaptar i potenciar l’activitat del gremi tot enfortint la col·laboració publicoprivada amb l’Ajuntament de Terrassa i impulsant la Taula Tècnica de la Construcció i Promoció Immobiliària, agrupant col·legis d’aparelladors, arquitectes i promotors amb l’objectiu d’analitzar i reflexionar sobre el sector.

També sota el seu mandat, s’ha impulsat la modificació i flexibilització de les agrupacions parcel·làries fruit d’aquesta bona entesa amb el Consistori.

Com a reptes de la nova etapa, Palet es proposa apropar la transformació digital al sector. “Tenim previst presentar aquest any una plataforma B2B per generar ofertes de negoci, via mòbil, entre professionals del sector. Es tracta d’un punt de trobada d’empreses i auxiliars del sector com ara constructors, jardiners, fusters, pintors, llauners i molts altres sectors auxiliars”, explica.

També s’intensificarà l’oferta formativa.

To Top