Diners

CaixaBank compleix amb els nous requisits de capital

CaixaBank ha comunicat que ja compleix els requeriments mínims de fons propis i passius admissibles (MREL) total i subordinat, tant els establerts en percentatges d’actius ponderats per riscos (APR) com de l’exposició de ràtio de palanquejament (LRE) determinats per la Junta Única de Resolució (JUR).

Segons ha comunicat l’entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el pla de finançament a llarg termini preveu seguir reforçant les ràtios d’MREL per complir futurs requeriments de forma confortable.

Requeriments
CaixaBank va comunicar que ahir el Banc d’Espanya li va notificar formalment els requeriments mínims de fons propis i passius admissibles total i subordinat que han estat determinats per la JUR i que substitueixen els comunicats el passat 5 de juny d’aquest any.

Aquesta notificació s’ha fonamentat en la Directiva de Recuperació i Resolució Bancària, aplicable a partir del 29 de desembre del 2020, que estableix com a data límit per complir amb els requisits d’MREL l’1 de gener del 2024, amb un requeriment intermedi que s’ha de complir l’1 de gener del 2022.

To Top