Diners

Carrefour elimina envasos de plàstic en les seves tendes

La distribuïdora Carrefour ha anunciat l’eliminació dels envasos de plàstic de totes les fruites i verdures ecològiques que ofereix en els seus centres, tant de marca de proveïdor com de la seva gamma bio. Aquesta mesura, que ofereix els productes en altres materials sostenibles com malles o bio plàstics, se suma a la que permet als clients utilitzar els seus propis envasos o bosses per a les seves compres en xarcuteria, peixateria, carnisseria i fruites i verdures, reduint els envasos que es lliuren als taulells.

Malles
Totes dues accions completen el pla a la secció de fruiteria emprès per la companyia per reduir l’ús del plàstic en els seus establiments, entre les quals s’inclou el pack de malles 100% cotó, bosses compostables, zona de fruits secs a granel i substitució dels pots d’olives i confitats de plàstic per vidre.

Les mesures es completen amb l’aplicació "ReciclaYa", que permet obtenir informació de reciclatge per conèixer com separar i reciclar correctament cada un dels productes que apareixen en el tiquet de compra.

To Top