Diners

“Tenim madur un projecte per implantar-nos a Barcelona”

¿L’apertura d’una oficina a Sabadell és només un primer pas?

Estem estudiant altres operacions per adquirir carteres d’altres mutualitats al Vallès Occidental i a la ciutat de Barcelona. Aquí tenim algunes oportunitats. És possible que la primera que es faci realitat sigui una nova oficina a Barcelona perquè és el projecte que està més madur. Tenir presència física a Barcelona capital significaria una consolidació molt important per a nosaltres, ja que és un mercat molt competitiu.

¿Per què opten per comprar carteres i no obrir delegacions sense més?

Començar de zero és més complicat. Adquirir carteres et permet tenir una massa crítica d’associats inicials i arrencar amb un cert volum d’ingressos. Paral·lelament, el fet de tenir clients consolidats a nova la plaça et facilita guanyar en volum.

El Tanatori La Rambla Serveis Funeraris ha estat un dels seus grans projectes

És un servei que està molt consolidat. L’any 2019 vam fer de l’ordre de 220 enterraments, que són un 10 per cent més que l’any anterior. Donem un tracte molt personalitzat, els clients ho agraeixen i el boca-orella ha funcionat. Però haig de dir que hi ha molta gent que encara es pensa que és un servei només per la gent de la Previsió. I no és així. És a dir, és un servei per a tota la ciutat.

Que altres novetats tenen?

Estem creant nous serveis en temes de decessos, com un producte de prima única, que inclou l’enterrament i els tràmits documentaris. L’acord amb Helvetia per assegurances de la llar i vehicles està funcionant molt bé.

To Top