Diners

Susanna Patiño, nova secretària general en funcions de la Cambra 

Susanna Patiño ha estat nomenada secretaria general en funcions de la Cambra de Terrassa, en substitució de Marta Torrents, que va renunciar al càrrec de forma voluntària. La decisió es va prendre durant la tercera reunió del ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa.

Susanna Patiño va incorporar-se a la Cambra de Terrassa l’any 2008, com a assessora jurídica donant suport a Marta Torrents, secretària general de la institució fins al passat 18 de setembre; d’una banda, gestionant tant internament com externament, totes les qüestions legals de l’entitat així com dels serveis de la institució i, de l’altra, assessorant les empreses en contractació, en matèria fiscal-tributària, en matèria duanera i realitzant consultories a les empreses en el camp jurídic internacional.

Susanna Patiño és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i, alhora, ha realitzat altres formacions acadèmiques específiques: l’Aula de Pràctica i Especialització Jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa per a l’exercici de l’advocacia; el curs avançat de formació específica en mediació civil i mercantil pel Consejo Superior de Cámaras de Comercio; el Postgrau en representació duanera per la Universitat de Barcelona; i el Màster en Dret i Gestió Duanera per la Universitat de Barcelona. Tanmateix, ha cursat diverses formacions especialitzades. Així mateix, compta amb experiència professional en la gestió d’expedients hipotecaris per a promotors immobiliaris per entitat bancària i en despatx d’advocats.

To Top