Diners

BBVA amplia la línia de préstec “verd” a pimes i autònoms

BBVA ha estès la seva línia de préstec "verd" per a l’adquisició de vehicles sostenibles a totes aquelles pimes i autònoms que desitgin adquirir cotxes elèctrics o híbrids per al desenvolupament de la seva activitat empresarial. Aquest nou producte completa una de les gammes de préstecs "verds" més àmplies del mercat espanyol. BBVA, fidel al seu compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, ha llançat aquesta nova línia de préstec verd per valor de 20 milions per a tots aquells clients que desitgin adquirir cotxes elèctrics o híbrids. Aquest producte busca donar resposta a una demanda creixent de la societat, cada vegada més conscienciada en la lluita contra el canvi climàtic.

BBVA ha llançat un nou préstec, "Préstec Vehicle Sostenible", destinat a pimes i autònoms per finançar la compra de cotxes elèctrics i híbrids. Aquest tipus de vehicles s’han convertit en l’alternativa més triada pels espanyols per a combatre el canvi climàtic i contribuir a la protecció del medi ambient. El préstec està dirigit a petites i mitjanes empreses i treballadors per compte propi que vulguin comprar cotxes elèctrics i híbrids, així com autobusos, furgonetes industrials i motos que no superin una emissió màxima de 75gCO2/KM per al desenvolupament de la seva activitat empresarial. El producte pot ser contractat pels clients per un import màxim de 300.000 euros, que es poden retornar en un termini de fins a 96 mesos (8 anys), a un tipus d’interès fix del 3,75% sense comissió d’obertura ni obligació de contractar productes addicionals.

Condicions atractives i fàcils
"És molt important que aquest tipus de préstec "verd" tingui unes condicions atractives i fàcils per al client final. No podem oblidar la magnitud i l’impacte de les pimes i autònoms sobre l’economia i societat espanyola, i per això, l’acceptació del vehicle sostenible per aquest sector seria fonamental per a poder lluitar contra el canvi climàtic," va afirmar Alberto Cano, director de Pimes en BBVA.

Amb aquesta nova proposta, que també està disponible en modalitat de lísing, BBVA avança en el seu ferm compromís que tots els productes tinguin la seva corresponent solució alternativa sostenible, tant per a grans empreses i institucions, com per a petites i mitjanes empreses i clients particulars.

Segons l’últim informe de la consultora global McKinsey, "Expanding electric-vehicle adoption despite early growing pains", la indústria del vehicle elèctric es manté en una tendència positiva, impulsada, entre altres coses, per les mateixes marques que continuen llançant al mercat nous models elèctrics cada vegada més sofisticats, i a més, el mercat està per explotar.

To Top