Diners

El concessionari Sarsa inaugura el seu innovador centre d’automoció

Sarsa, del grup Movento, va inaugurar ahir noves instal·lacions on unifica tots els seus concessionaris i tallers a Terrassa en un mateix espai situat entre les confluències del carrer Cinca i Jiloca. El nou centre d’automoció, de més de 21.200 metres quadrats, té capacitat per acollir més de 300 vehicles i centralitza els punts de venda de Sarsa Audi, Skoda, Seat, Cupra i Volkswagen turismes i vehicles comercials, així com les àrees de tallers de les sis marques i altres zones comuns per als clients. Culmina així un procés que es va iniciar al mes de març amb el trasllat de Sarsa Audi Vendes.

Quim Torra, president de la Generalitat, i Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, van participar en l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions, juntament amb el president de Moventia, Miquel Martí; i el president de Volkswagen Group España Distribución, Francisco Pérez Botello. A l’acte també van assistir el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert; la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet; i el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer Tamayo.

Miquel Martí, president de Moventia, va destacar que "és la primera vegada que som capaços d’ajuntar sis marques en un sol entorn" i va afegir que "totes aquestes marques tenen la seva seu central a Catalunya". Francisco Pérez, president de Volkswagen Group distribució, va reafirmar la confiança de la marca en Sarsa pels seus magnífics resultats, mentre que Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, va assegurar que la nova seu de Sarsa és una bona notícia per Terrassa. El president Torra va repassar la trajectòria de Moventia i va dir que és un exemple d’empresa que fa que Catalunya vagi endavant.

Durant la visita, els assistents van descobrir les noves instal·lacions, que agrupen tots els serveis de venda i postvenda de les marques que agrupa Sarsa. També es va gaudir de diferents actuacions musicals i es va servir un sopar-còctel a càrrec del prestigiós cuiner, Nandu Jubany.

Aquest canvi ha anat acompanyat de la implantació d’un nou model de treball, que ha tingut un impacte en els procediments, tecnologia, metodologia i processos. També millora la relació amb el client, que es beneficia d’un servei de major qualitat i més eficient gràcies a la digitalització i optimització del temps. "Aquesta transformació suposa un gran pas endavant del qual ens beneficiarem tots plegats, sense cap mena de dubte", diuen fonts de l’empresa.

Novetats
Entre les novetats del nou centre d’automoció destaquen el corner Cupra, un espai on els visitants podran descobrir i provar els models esportius de Seat o un espai de realitat augmentada tant a la zona de Volkswagen com a la zona d’Audi. A l’espai Audi trobaran una àrea on conèixer les diferents combinacions de cotxes que ofereix la marca, mentre que a la zona de Skoda podran descobrir la renovada gamma de vehicles que la marca posa a disposició dels clients. "El client és el més important per a nosaltres i és sobre aquest eix entorn el gira la nostra activitat ", afegeix l’empresa.

Els concessionaris Sarsa són un dels concessionaris oficials d’Audi, Skoda, Seat, Cupra, Volkswagen i vehicles comercials del grup Movento, que està present al Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès Nord, Maresme, Bages i Osona amb les 18 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacat del seu entorn i cada any ven prop de 25.000 vehicles.

To Top