Golejada contundent per escalar posicions

L’equip masculí del CN Terrassa es va imposar amb solvència al CN Catalunya a l’Àrea Olímpica i s’ha situat en cinquena posició després de les tres primeres jornades de lliga

El quadre que entrena Dídac Cobacho ha guanyat dos dels tres primers partits de lliga / Lluís Clotet

Després de caure contra el CN Barcelona en la segona jornada lliguera, el CN Terrassa ha tornat a la senda de la victòria. El quadre dirigit per Dídac Cobacho va superar el CN Catalunya (17-10) a casa, on ha golejat en els dos enfrontaments que ha disputat. D’aquesta manera, el conjunt egarenc se situa en cinquena posició amb un total de sis punts.

L’inici dels locals va ser excel·lent. La solidesa defensiva va ser la seva principal arma per aconseguir un parcial de 4 a 0 en el primer quart, gràcies a un doblet d’Òscar Blasco i dos gols més de Nacho Bargalló i Albert Sabadell.

/ LLUÍS CLOTET

Poc després d’iniciar el segon període, Joe Bruce feia el cinquè. Tot semblava encarrilat, però els visitants encara no havien dit l’última paraula. Així, el quadre barceloní va canviar la seva dinàmica negativa i va ser capaç d’anotar quatre dianes per marxar al descans amb un resultat 5 a 4.

El CN Terrassa era conscient que s’havia de retrobar amb el bon joc després d’un segon quart on es va desconnectar del partit. A la represa, els locals van recuperar la millor versió i començava el festival golejador, fins a tal punt que van arribar a l’últim quart amb el matx sentenciat, gràcies a un parcial de 7 a 2.

Recuperar sensacions

Tot estava dit al darrer període, però els gols van continuar caient. Es van tornar a veure nou dianes, però més repartides en ambdues porteries. Amb un parcial de 5 a 4, el CN Terrassa va culminar una golejada que li serveix per recuperar sensacions.

Aquest dissabte (10.45 hores), els de Dídac Cobacho s’enfrontaran a domicili al CN Rubí. Els egarencs són favorits per endur-se la victòria. Així ho corroboren els enfrontaments directes de l’anterior campanya, en els quals el CN Terrassa es va imposar amb claredat (14-8 i 8-12).