El CN Terrassa es fa fort a casa abans de l’estrena a Champions

L’equip que dirigeix Jordi Millán va golejar el Tenerife Echeyde i és líder provisional a la lliga

/ LLUÍS CLOTET

Poc va patir el conjunt femení del Club Natació Terrassa per endur-se la segona victòria lliguera en dos partits, cosa que li ha col·locat líder provisional de la categoria. L’equip que entrena Jordi Millán va superar amb contundència el Tenerife Echeyde (16-7) a casa. Així, les egarenques agafen confiança abans del debut a Champions League. L’estrena serà aquest dissabte (18.30 hores) contra el Voouliagmeni grec a la piscina de l’Àrea Olímpica.

El matx no va començar gaire bé per al CN Terrassa, que veia com les visitants s’avançaven des del punt de penal. Tot i això, la reacció va ser immediata. Els gols de Paula Prats, Lucía Gómez i Emily Nicholson van donar al conjunt terrassenc un avantatge relativament còmode (3-1).

A l’inici del segon període, l’Echeyde va escurçar distàncies. Tot estava obert a tres minuts del descans, però la capacitat ofensiva de les locals els hi va permetre marxar als vestuaris amb un avantatge de cinc gols (8-3). Cal destacar l’actuació de Pili Peña, que va anotar tres dianes pràcticament consecutives.

Mònoleg a l’últim quart

El quadre visitant va retallar diferències a l’inici del tercer quart. De fet, l’Echeyde es va imposar al tercer quart (1-2), però el matx ja estava pràcticament sentenciat. El darrer període va ser un monòleg de les egarenques. Ja havien fet els deures, però van aconseguir un parcial de 7-2. Amb aquest resultat, el CN Terrassa arriba amb bon sabor de boca al seu debut a Champions.