Un Terrassa FC discontinu no passa de l’empat amb el Torrent

Els de Chus Trujillo, massa irregulars en aquest encontre, han perdut una bona oportunitat de situar-se en zona de promoció d’ascens

Josu Gallastegi, a la dreta, prova de superar al jugador visitant Uri a la primera meitat / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha empatat a dos gols a l’Estadi Olímpic davant un Torrent que ha fet el seu partit. Els de Chus Trujillo, que no han jugat amb la regularitat necessària, han encadenat la seva quarta jornada sense perdre, amb dos empats i dues victòries, però no ha aprofitat una bona oportunitat per enganxar-se a la part de dalt de la classificació i situar-se en zona de promoció d’ascens, superant a un equip que venia de dos encontres sense guanyar.

En els primers minuts de partit, el Terrassa FC no ha pogut imposar el seu joc davant d’un Torrent ben posicionat i amb les idees molt clares. Aquest escenari ha durat un quart d’hora, aproximadament, i a partir d’aquí, els de Chus Trujillo ha semblat que milloraven, encara que amb poca producció pel que fa a la creació d’ocasions de gol.

Víctor Morales, amb un xut llunyà, ha posat a prova al porter visitant, que ha refusat la pilota i, cinc minuts més tard, en el 24, els terrassistes s’han avançat en el marcador. Una exquisida combinació pel cantó esquerre ha acabat amb una assistència de Jofre a Van den Heerik que, després de controlar molt bé la pilota, l’ha allotjat a dins de la porteria amb un tir per baix.

Fins al descans, els egarencs han sabut contemporitzar davant les escasses aparicions en atac dels valencians, però tampoc han trepitjat gaire l’àrea visitant amb perill. Només algunes accions esporàdiques que han acabat en no res. Amb 1 a 0 en el lluminós, ha acabat la primera part.

Van den Heerik en el moment de desviar una centrada de Gallastegi per marcar el 2 a 1 / Nebridi Aróztegui

A la represa, i amb alguns canvis ordenats pel seu tècnic, el Torrent ha tingut més presència atacant. El Terrassa FC ha començat avisant, amb un xut de Palacios en un llançament de córner que el porter visitant ha aturat. Però, de seguida, els valencians han freqüentat l’àrea dels de Chus Trujillo.

Kaiser, amb dues rematades de cap que han sortit fora en sengles jugades de córner, ha sigut el preludi del gol de l’empat del seu equip. Bautista, que havia entrat en aquest segon temps, ha protagonitzat una jugada excel·lent i, després de superar a diversos adversaris, ha batut a Marcos Pérez amb un xut ras.

Ha sabut refer-se el conjunt egarenc tot i aquest contratemps i, un parell de minuts més tard, Van den Heerik ha establert el 2 a 1 desviant una centrada de Gallastegi per a banda esquerra. Ha durat molt poc l’alegria a les files del conjunt de Chus Trujillo, ja que, tres minuts més tard, els valencians han tornat a equilibrar de nou el marcador.

Una centrada l’ha tocat de cap Kaiser i la pilota ha quedat morta a peus de Roan, que ha creuat a gol, lluny de l’abast de Marcos Pérez. El Terrassa FC ha buscat el gol del triomf i, després d’un xut del visitant Acevedo que ha aturat el porter terrassista, ha gaudit d’algunes opcions que Robert Simón, que n’ha tingut dues, ha pogut resoldre. El resultat, tanmateix, no ha variat.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Víctor Sanchís (Montani, m. 84), Siereveld, Víctor Morales, Palacios, Oiko (Aday Alcalde, m. 84), Samu Casais, Robert Simón (Poveda, m. 84), Jofre (Gil MuntadAS, M. 64), Gallastegi (Diego, m. 69) i Van den Heerik.