Esports

Un Terrassa-Egara de màxima exigència

Els jugadors que entrena Jordi Fitó volen fer valer el factor camp en un derbi que els enfronta als d’Andrew Wilson, que han sumat només 6 dels 15 punts que s’han posat en joc

Edu de Ignacio-Simó, a l’esquerra, davant del jugador de l’Egara David Rodríguez / lluís clotet

S’espera un partit apassionant diumenge a les 13 hores a Les Pedritxes. El penúltim derbi de la primera volta tindrà com a protagonistes el CD Terrassa i el Club Egara. Ambdós equips arriben a aquesta sisena jornada de competició amb menys punts del que els agradaria i amb una enorme motivació per assaltar les primeres posicions de la classificació.

El CD Terrassa és sisè amb set punts i un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes. Un punt menys té el Club Egara, que diumenge passat va sumar la seva primera victòria en aquesta lliga. Els d’Andrew Wilson tenen un triomf, tres empats i una derrota.

Si els derbis acostumen a ser prou motivadors per si mateixos, aquest té l’ingredient afegit de la necessitat de sumar de tres en tres. Els dos entrenadors l’afronten sense tenir clar qui és el favorit, però amb la convicció que els seus jugadors sortiran a pels tres punts en joc.

“Juguem a casa i li posarem les coses molt difícils a l’Egara”, assenyala Jordi Fitó, l’entrenador d’un CD Terrassa que encadena el seu segon derbi consecutiu. Ve de perdre per 5 a 3 al camp de l’Atlètic.
“No podria dir qui és el favorit, però tinc molt clar que el meu equip ho donarà tot a la recerca dels tres punts”, comenta l’anglès Andrew Wilson, que vol situar-se com abans millor entre els quatre primers classificats.

La temporada passada, el Club Egara es va imposar per la mínima (1-2) a Les Pedritxes a la segona volta. A la primera, al Pla del Bon Aire, el resultat va ser d’empat a un gol.

El Polo, nou líder

Dijous, el Polo es va imposar per 5 a 1 al Júnior en partit de la quarta jornada. El triomf ha donat el lideratge als de Ramon Sala, que té 13 punts, un més que Atlètic i Tenis.

Els de Roger Pallarols visitaran diumenge a les 12.45 hores sense Joan Tarrés un Taburiente que és antepenúltim i ha perdut ja quatre partits. “Tant el rival com el camp són molt complicats”, adverteix l’entrenador egarenc de l’Atlètic.

Atlètic-Club de Campo a la lliga femenina

El matx més destacat de la sisena jornada de la lliga femenina enfrontarà diumenge a les 12 el tercer, Atlètic, amb el líder, Club de Campo. “Jugar contra el Club de Campo sempre és un bon examen per saber on estàs”, explica el tècnic de l’Atlètic, Jordi Carrera, que no podrà comptar amb Anna Marquès. A les 12.30, un CD Terrassa sense María Correas buscarà el primer triomf al camp del Complutense, mentre que l’Egara visitarà el Barça.

To Top