Esports

El San Cristóbal capgira el resultat al final i venç al camp del Prat

Amb una remuntada èpica al temps afegit, els de Cristian García s’han endut la victòria al camp d’un dels favorits

L'andorrà Max Llovera intenta tapar la internada del jugador local Coro / AE Prat

Èpica victòria del San Cristóbal al camp del Prat, un dels aspirants als llocs de privilegi de la classificació. Els de Cristian García, molt millors en el primer temps, han encaixat un gol a la represa i, quan tot apuntava que encaixarien la primera derrota de la temporada com a visitants, amb gols de Marc Río i Jordi Ranera, han capgirat el resultat i han sumat tres punts de prestigi.

Els parroquials han començat més ben aposentats sobre el terreny de joc davant d’un Prat que no podia fer la seva amb comoditat. Per part dels terrassencs, Héctor Parrado, després d’una recuperació de pilota, ha xutat per sobre del travesser i, després, Miguel ha rematat fora una centrada de David Acedo.

Més tard, Marc Río ha intentat una rematada després d’un servei d’Izan que el porter local Pablo ha neutralitzat. Miguel, de cap, uns minuts més tard, ho ha provat, però Pablo, de nou, ha aturat sense gaires complicacions.

A partir de la mitja hora de joc, els locals s’han espavilat una mica, però els seus intents no han tingut èxit. Abans del descans, David Acedo, en una acció col·lectiva del San Cristóbal, ha xutat alt. Amb aquesta acció, ha finalitzat el primer temps.

A la segona meitat, el Prat ha sortit amb més empenta i Ashot ha posat a prova a Carles Segura que ha refusat el seu xut. Poc després, Javi García de falta ha estat a punt de marcar per als locals, però el porter dels parroquials ha respost amb una aturada sensacional i ha evitat el gol del Prat.

Tot i el domini inicial dels locals, ha sigut el San Cristóbal el que ha pogut marcar, en una jugada de Padilla que ha acabat a peus de Miguel que, amb tot per marcar, ha xutat fora. I, poc després, ha marcat el Prat, en una jugada per banda esquerra de Miguel Fernández que ha culminat Iván Torres.

El San Cristóbal ha intentat reaccionar i ha fabricat algunes accions, com un xut de Jordi Ranera que ha refusat un defensa a córner, una rematada de cap de Ricki després d’un córner o una acció de Mario Hervías que també ha acabat en córner.

L’1 a 0 semblava inevitable, si bé, en el temps afegit, tot ha canviat. Marc Río, en un contraatac, ha engaltat un xut no molt potent, però ajustat al pal que ha sorprès el porter Pablo. Amb l’empat, els de Cristian García no s’han conformat i han continuat treballant fins a assolir el premi. Jordi Ranera ha concretat un embolic dins de l’àrea i ha establert l’1 a 2 definitiu.

Pel San Cristóbal han jugat: Carles Segura, Héctor Parrado, Max Llovera, Ricki, Joan Cervós, Yeray (Padilla, m, 55), Peke (Eric Ruiz, m. 55), David Acedo (Jordi Ranera, m. 55), Marc Río, Izan (Mario Hervías, m. 55) i Miguel (Marcel, m. 74).

To Top