Derrota per la mínima de l’Atlètic femení davant del Club de Campo

Una acció del matx d'aquest diumenge a Can Salas / LLUÍS CLOTET

En aquesta sisena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor femenina, l’Atlètic ha perdut per 2 a 3 al Josep Marquès davant del vigent campió de lliga, el Club de Campo madrileny, en un duel molt equilibrat.

Florencia Amundson ha inaugurat el marcador de penal-córner al minut 17. Quatre més tard, Julia Gomes ha anotat l’1 a 1 de penal. Al tercer acte, Amundson ha tornat a batre Clara Pérez. Al 44, María López ha augmentat l’avantatge visitant. Marta Dorda ha establert el 2 a 3 definitiu al minut 57. Ho han intentat les de Jordi Carrera, però no han pogut empatar.

Els altres dos equips terrassencs han jugat fora de casa aquest diumenge. El CD Terrassa ha sumat un punt a San Sebastián de los Reyes davant del Sanse Complutense. Després de dos quarts sense gols, la local Nerea Melero ha avançat a les madrilenyes al minut 33. Segons després, Bruna Bou ha empatat.

Al minut 40, Sara Carmona ha recuperat l’avantatge per a les madrilenyes. Al darrer sospir, Estel Petchamé ha empatat en un llançament de penal-córner.

El Club Egara, per la seva banda, ha tornat del Pau Negre amb els tres punts després de batre per 0 a 2 el FC Barcelona. Les autores dels gols han estat Paula Aurell i Marta Grau d’stroke.