Esports

Conjurats per sumar el tercer triomf seguit

El Terrassa FC rep diumenge a les 17 hores el Torrent valencià a l’Olímpic. Després de guanyar el Badalona Futur i el València Mestalla, els de Chus Trujillo volen seguir guanyant

Després de treure un punt de l’Estadi Balear en un partit que se li havia posat molt complicat, el Terrassa FC va encadenar dues victòries consecutives, a casa amb el Badalona Futur i a Paterna contra el filial del València. Els de Chus Trujillo s’han conjurat per donar continuïtat a aquesta ratxa. Diumenge a les 17 hores buscaran a l’Estadi Olímpic la seva tercera victòria consecutiva davant d’un Torrent que els va derrotar la temporada passada en els dos enfrontaments.

Per al tècnic terrassista, Chus Trujillo, l’equip ha d’aprofitar aquestes sensacions positives i convertir-les en rutina. “Cal allargar aquesta bona ratxa que estem vivint. En aquests moments, tots els futbolistes se senten importants. Tots volen ser titulars i es reivindiquen al camp. Això és el millor. Tots sumen. Els necessitem a tots. No és que jo encerti en els canvis. És que els que surten des de la banqueta ho fan amb l’actitud adequada”, va comentar.

El Terrassa ocupa ja la vuitena posició amb 11 punts i un balanç de tres triomfs, dos empats i dues derrotes. Dos punts menys té el Torrent, que és novè. Els valencians venen d’empatar a casa contra la Peña Deportiva i de perdre per 2 a 1 al camp de l’Europa.

“Ens pressionaran molt amunt i duran el partit als duels individuals. Caldrà estar al seu nivell. El Torrent treu molt rèdit de les accions a pilota aturada. Hem d’intentar que n’hi hagi poques. Les treballen molt bé i són físicament molt poderosos”, va dir del rival.

Aythami serà baixa

L’equip no podrà comptar amb el davanter canari Aythami, que és l’única baixa segura dels terrassistes. El també davanter Sergio Buenacasa, que tot just ahir va completar el seu primer entrenament amb el grup, el central Borja López i el migcampista Martí Soler seran dubte fins a darrera hora. Podrien reaparèixer, per bé que només ho faran si el partit ho requereix, tal com va explicar en la seva compareixença d’ahir Chus Trujillo.

El lateral esquerre Jordi Palacios coincideix amb les opinions del seu entrenador pel que fa a la importància dels suplents. “Els que entren des de la banqueta ens donen la vida. Ens donen un plus que ens permet guanyar”. I confia a sumar demà els tres punts a casa contra els valencians. “Estem en alerta total per aquest partit. Serà molt difícil, però hem d’imposar el nostre joc”.

To Top