Esports

Terrassa FC i San Cristóbal ja saben els seus rivals de la Copa Catalunya

La cinquena eliminatòria d’aquesta competició es disputarà el pròxim 6 de novembre i tots dos equips ho faran com a visitants

Els dos conjunts terrassencs es van veure les cares a aquesta competició a l'edició de la passada temporada / Lluís Clotet

El CF La Sénia, que milita en el grup 3 de la Primera Catalana, i el Castelldefels, que juga a la lliga Elit, seran els rivals de Terrassa FC i San Cristóbal, respectivament, en la cinquena ronda de la Copa Catalunya, que està prevista que se celebri el dia 6 de novembre. Tots dos equips egarencs ho faran com a visitants.

En el sorteig s’han tingut en compte criteris de proximitat geogràfica i prioritzant enfrontaments d’equips de diferents categories. Tots dos representants locals estan enquadrats a la Zona B en la que també hi haurà les eliminatòries Roda de Barà-Manresa, Vilafranca-Mollerussa i AE Prat-Lleida Esportiu.

Pel que fa als enfrontaments al quadrant de la Zona A, seran els següents: Manlleu-Badalona Futur, UE Vic-Sant Andreu, Tona-Olot, Badalona CF-Europa i FE Grama-Cerdanyola del Vallès. Per al Terrassa FC serà la primera eliminatòria que disputa mentre que per al San Cristóbal serà la segona, després d’eliminar a L’Escala en l’anterior ronda.

To Top