Esports

Xerrada sobre l’olimpisme a la Casa de l’Esport

Hi prendran part les nedadores Jessica Vall i Sarai Gascón, la waterpolista Paula Leitón i la jugadora de hockey Carola Salvatella

La cinc vegades paralímpica Sarai Gascón serà una de les ponents de la xerrada de dimecres a la Casa de l'Esport

La sala d’actes de la Casa de l’Esport acollirà aquest dimecres a les 18.30 hores la tercera xerrada del cicle “Dones i Esport”, organitzat pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa. Versarà sobre l’olimpisme.

Hi seran presents quatre esportistes olímpiques. Es tracta de la nedadora barcelonina Jessica Vall i la paralímpica terrassenca Sarai Gascón, la waterpolista egarenca Paula Leitón i la jugadora de hockey Carola Salvatella, també terrassenca.

L’acte, moderat per la periodista Carme Barceló, estarà presidit pel regidor d’Esports Alberto Muñoz.

Jessica Vall, gran especialista dels 200 esquena, és una de les figures més destacades de la natació espanyola i va prendre part en els Jocs de Río de Janeiro 2016, els de Tòquio 2020 i els de París 2024, on va posar el punt final a la seva trajectòria. Pel que fa a l’esport paralímpic, Sarai Gascón ha competit en cinc edicions, des de Pekín 2008 fins a París 2024, aconseguint sis medalles de plata i dues de bronze.

Per la seva banda, la boia Paula Leitón ha disputat, amb només 24 anys, tres Jocs Olímpics. A Río 2026 va acabar cinquena amb 16 anys, a Tòquio 2020 es va penjar la medalla de plata i a París 2024 va fer història en penjar-se l’or olímpic amb la selecció espanyola femenina de waterpolo.

Carola Salvatella va prendre part als Jocs Olímpics de Río 2016 com a integrant de la selecció espanyola femenina de hockey, on va obtenir un diploma olímpic.

To Top