Esports

Espanya s’imposa als Specials Olympics

La meitat dels jugadors de la selecció espanyola de hockey plus que s’han proclamat a la capital del Paraguai, Asunción, campions dels Special Olympics Llatinoamèrica són terrassencs. Es tracta dels jugadors de l’Atlètic Alba Molina, Marc Campabadal i Benjamín Chávez, el del Club Egara Ilià Riba i el del Línia 22 Mohamed Said El Koudri.

El seleccionador va ser el matadeperenc Xavi Ferré, tècnic del Club Egara. Anna Mata de la Barata va ser la cap d’equip.

La selecció espanyola es va imposar a la gran final de la competició a Bèlgica per 3 gols a 2. El jugador del Línia 22 Mohamed El Koudri, un dels grans golejadors del torneig, va anotar les tres dianes. Va destacar també la gran actuació del seu company de l’Atlètic Benjamín Chávez a la porteria.

El combinat espanyol es va mostrar intractable durant tot el torneig, imposant-se amb gran contundència als seus rivals. Espanya va derrotar en el seu primer partit a la selecció amfitriona, el Paraguai, per un resultat de 5 gols a 0. Davant de l’Uruguai, Espanya es va imposar per 6 a 0, igual que contra Alemanya. En el duel de la primera fase contra Bèlgica, els espanyols es van imposar per 6 a 4, mentre que contra Xile van guanyar per 4 a 0.

To Top