L’Atlètic goleja el CD Terrassa per 5 a 3 en el derbi

El Club Egara ha sumat la seva primera victòria a la lliga, a casa contra el Taburiente canari

L'Atlètic s'ha endut el derbi amb autoritat / LLUÍS CLOTET

L’Atlètic Terrassa s’ha imposat per 5 gols a 3 al CD Terrassa al Josep Marquès en el derbi de la cinquena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina i s’ha situat líder de la lliga.

Els de Les Pedritxes han aguantat bé fins al descans, però s’han vist superats a la represa. Oriol Campos ha inugurat el marcador per als de Roger Pallarols al minut 24. Al 33, Quim Malgosa ha fet el segon, però ha reaccionat el CD Terrassa gràcies a un gran gol de penal de Jan Lara. Al minut 40, Àlex Aymerich ha fet el tercer per l’Atlètic i al 43, un penal-córner transformat per Pepe Cunill ha significat el 4 a 1.

Al darrer període hi hauria encara tres gols més. Enric Miralles ha fet el 4 a 2 al 53 en la millor jugada del partit. Ha reincidit en el penal Pepe Cunill al minut 54 i quan faltaven 26 segons, el visitant Joan Miró ha robat una bola i ha allotjat un llançament a l’escaire per establir el 5 a 3 definitiu en un derbi amb gols, bon joc i molta intensitat.

El Club Egara s’imposa al Taburiente

Per la seva banda, un Club Egara molt necessitat de punts ha sumat al Pla del Bon Aire la primera victòria de la temporada. Els d’Andrew Wilson s’han imposat per 1 a 0 al Taburiente canari gràcies a un gol de penal-córner del seu especialista, Bruno Ávila, al minut 55.