El San Cristóbal fa mèrits per a més, però cau davant del líder

Els parroquials han tornat a oferir una molt bona imatge, però han perdut per 0 a 1 contra un Manresa molt efectiu

Carlos Olmo, en una acció d'atac davant del porter visitant Pulido i amb l'oposició de Márquez / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha caigut davant del líder, el Manresa, tot i que ha fet mereixements per obtenir un resultat molt més positiu. L’eficàcia dels bagencs ha resultat ser determinant pel 0 a 1 final i els parroquials, si bé han disposat de les millors opcions per marcar, han acabat perdent en el municipal de Ca n’Anglada on, fins ara, només han pogut sumar un punt entres partits disputats.

El conjunt de Cristian García ha entrat en el partit amb molt bones sensacions, combinant força bé en atac i concedint molt pot als seus adversaris. El joc del San Cristóbal, molt superior al Manresa, s’ha traduït en algunes arribades de perill, la més clara una acció d’Abde que ha xutat al travesser de la porteria visitant.

Els locals han mantingut aquesta intensitat durant molts minuts i han creat més oportunitats, dues d’Izan i una de Marc Río, que han sortit fora. El Manresa volia sorprendre en jugades de contraatac, però no ha pogut elaborar accions perilloses.

Héctor Parrado, en el minut 22, ho ha provat amb un xut enverinat que el porter visitant Pulido, amb dificultats, ha pogut refusar a córner. A partir del minut 25, els manresans s’han tret de sobre el domini dels egarencs i han tingut més la pilota.

No obstant això, no han tingut oportunitats de gol i només han rematat una vegada, en un córner executat per Batanero que el defensa central Reche ha rematat fora. Mario Hervías, molt poc abans del descans, ha intentat un tir de lluny per part del San Cristóbal, però Pulido ha aturat la pilota amb solvència. Amb aquesta jugada, ha finalitzat el primer temps.

Jordi Ranera, que ha entrat a la represa, controla la pilota davant del visitant Iván Bravo / Lluís Clotet

En els primers minuts de la segona meitat, el San Cristóbal ha recuperat el joc exhibit a la primera i Peke ha estat a prop d’estrenar el marcador amb un potent xut que ha sortit fora per molt poc. Però quan millor estaven els de Cristian García, en una de les escassíssimes rematades del Manresa, ha arribat l’únic gol del matx.

Un fora de banda l’ha desviat a gol Eloy Gila, amb una rematada acrobàtica que ha superat al porter local Carles Segura. El 0 a 1 ha afectat els parroquials durant una estona. Tanmateix, els terrassencs s’han recuperat i han reprès el control del joc. Miguel, després d’un córner, ho ha provat sense sort,

En el minut 77, els parroquials han gaudit de la seva millor opció per equilibrar el resultat, en una jugada de Jordi Ranera pel cantó dret. El davanter, que havia entrat en el segon temps, ha servit per a Mario Cantí que ha xutat amb molta intenció, però ha vist com el porter Pulido rebutjava la pilota.

El conjunt egarenc ho ha provat fins a la conclusió de l’encontre i ha disposat d’algunes bones ocasions per marcar, com una rematada de cap de Carlos Olmo, després d’una bona centrada de Mario Hervías, o una altra rematada de cap, en aquest cas de Mario Izuchi, també amb centrada de Mario Hervías. Totes dues, tanmateix, han sortit fora i el San Cristóbal no ha pogut evitar una derrota immerescuda.

Pel San Cristóbal han jugat: Carles Segura, Héctor Parrado, Carlos Olmo, Ricki, Mario Hervías, Yeray (Mario Izuchi, m. 74), Peke (Padilla, m. 69), Abde (Jordi Ranera, m. 74), Mario Cantí, Izan (Miguel, m. 67) i Marc Río.