Esports

El líder posarà a prova un San Cristóbal en el seu millor moment

Max Llovera i Joan Cervós, amb Andorra, i Eric Ruiz, per lesió, seran baixa aquest partit

Abde, autor del gol del triomf la passada jornada, té tots els números de ser un dels titulars en aquest encontre / lluís clotet

El Manresa, líder en solitari del grup cinquè de la Tercera Federació, visita diumenge a les 12 el municipal de Ca n’Anglada. L’equip de la capital del Bages arriba en un bon moment del San Cristóbal, sisè a la classificació, amb vuit punts i després de guanyar els seus dos últims compromisos, a la Copa Catalunya i a la lliga al camp del Vilassar de Mar, oferint en tots dos un bon nivell de joc. Serà, doncs, una bona ocasió per comprovar si l’estat a l’alça dels parroquials té continuïtat.

Per a aquest encontre, el tècnic Cristian García tindrà tres baixes força sensibles. En el cas dels defensors internacionals Max Llovera i Joan Cervós és pels seus compromisos amb la selecció absoluta d’Andorra mentre que el lateral dret Eric Ruiz, que ja no va jugar la passada jornada al municipal Xevi Remon de Vilassar, pateix un micro trencament a l’adductor i no entrarà a la llista de convocats. Podria retornar a l’equip el centrecampista Alberto Padilla, absent en els últims partits per lesió.

Els manresans, que la passada temporada militaven a la Segona Federació i van baixar de categoria, són un dels equips favorits a estar a la part alta de la classificació. El tècnic del San Cristóbal Cristian García ho té assumit i assegura que “per projecte i per la plantilla que tenen, és un clar candidat a l’ascens” i afegeix que “estan enfocant la temporada com professionals i entrenen als matins”.

Amb confiança

Després dels darrers resultats, l’equip arriba en un bon moment i l’entrenador dels parroquials apunta que “arribem a aquest partit amb confiança” i el repte és “continuar millorant”. Tot i les baixes de jugadors experimentats, Cristian García està confiant en els joves fitxatges d’aquesta temporada i Héctor Parrado es perfila com a fix per al lateral dret.

Sense Joan Cervós, Mario Hervías podria tornar a ser titular en el lateral esquerre mentre que la baixa de Max Llovera podria promoure algunes variacions en defensa, amb la tornada de Bruno Perone a l’eix de la defensa,passant Carlos Olmo al doble pivot.

To Top