Esports

Duel elèctric entre el CD Terrassa i l’Atlètic a Les Pedritxes

Per la seva part, l’equip femení de l’Egara rep demà un Taburiente amb el qual està empatat a set punts

Terrassa i Atlètic s’enfronten aquest diumenge a Les Pedritxes / LLUÍS CLOTET

Juntament amb el Club de Campo, l’Atlètic és l’únic dels dotze equips de la lliga femenina que no ha perdut encara cap partit. El conjunt que prepara Jordi Carrera visitarà diumenge a les 11 hores les instal·lacions de Les Pedritxes per enfrontar-se a un CD Terrassa que encara no ha estat capaç de guanyar cap partit. Per bé que la classificació indica un clar favoritisme de les de Can Salas, un derbi sempre és un derbi i hi pot passar qualsevol cosa.

El CD Terrassa que entrena Stefi Piris és, a més, un conjunt imprevisible, amb tanta qualitat com càrrega emocional. Necessita sumar la seva primera victòria i vol fer-ho a casa i en un derbi. El conjunt egarenc, que ve d’empatar a un també a casa davant del Tenis de Santander, no podrà contar diumenge amb la davantera Maria Correas, que ha arribat aquest estiu procedent de l’Iluro de Mataró.

Cadascun dels dos equips intentarà imposar el seu ritme de joc. Tot i la teòrica superioritat tècnica d’un Atlètic que és el vigent subcampió de la lliga femenina, el CD Terrassa buscarà fer-se fort a casa i batre, amb el suport dels seus aficionats, estrenar el seu caseller de victòries. L’Atlètic té en el penal-córner de l’especialista argentina Julia Gomes un dels seus principals arguments ofensius. La necessitat de punts és idèntica en ambdós bàndols. L’Atlètic ha de guanyar per mantenir-se a dalt i el Terrassa per escapar de les darreres posicions. En aquests moments, les de Jordi Carrera tenen 8 punts, només un menys que el Polo, que és segon. El CD Terrassa, per la seva banda, és antepenúltim amb tres punts.

Egara-Taburiente

L’altre representant terrassenc, el Club Egara, no ho tindrà tampoc gens senzill per sumar els tres punts diumenge a les 10 hores davant del Taburiente canari. El conjunt que entrena Joan Vidal és sisè amb dues victòries, un empat i una sola derrota. Idèntics números presenten les canàries. “Serà un partit dur, davant d’un rival molt agressiu que té un joc molt vertical”, explica Vidal.

Duel elèctric entre el CD Terrassa i l’Atlètic a Les Pedritxes
To Top