Esports

El CN Terrassa visita el CN Barcelona

Aquest dissabte a les 18.30 hores, el conjunt de Dídac Cobacho visitarà la Nova Escullera per enfrontar-se al CN Barcelona en el partit més interessant de la segona jornada

L’equip masculí del CN Terrassa afronta avui el seu primer desplaçament de la lliga a la Nova Escullera / LLUÍS CLOTET

Després d’imposar-se amb solvència a casa davant del Caballa de Ceuta, la segona jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina ha deparat aquest dissabte un duel molt complicat per al CN Terrassa. Els de Dídac Cobacho visitaran la piscina de la Nova Escullera per enfrontar-se a un dels grans favorits al títol, el CN Barcelona. Sobre el paper, el gran favorit de la lliga és el Barceloneta, però en la lluita per les primeres posicions hi hauria d’haver el CN Terrassa, el CN Barcelona i el CN Sabadell. “Penso que els tres equips estem molt igualats. En aquestes primeres jornades veurem a quin nivell es troba cadascú de nosaltres”, explica l’entrenador terrassenc Dídac Cobacho.

No serà un partit gens senzill per a un CN Terrassa que té un equip jove i en formació des de la temporada passada. El seu entrenador, Dídac Cobacho, destaca la “gran capacitat competitiva” dels cenebistes, que enguany s’han reforçat amb els fitxatges dels atacants neerlandesos Kas Te Riele i Mart Van Der Weiden, dos waterpolistes de gran qualitat, determinants en atac. Ha fitxat també el porter del Mediterrani Òscar Matarredona i l’exjugador de l’Aix-en-Provence, que arriba procedent de la lliga francesa.

Els barcelonins venen d’empatar a 11 gols en el duel inaugural de la competició a la piscina de Can Llong davant del CN Sabadell, un altre dels favorits al títol de lliga. L’equip que entrena l’exjugador Andrei Iosep està disputant la lligueta de l’Euro Cup.

“Sempre he dit que jugar a Europa et dona molta un plus de confiança i competitivitat que s’acaba notant sempre en la competició de lliga. Nosaltres no hem pogut continuar endavant en la competició continental, però no renunciem a res. Som ambiciosos i anem a la piscina del Barcelona a guanyar el partit”, comenta Cobacho.

Intensitat alta

El tècnic terrassenc s’espera un partit “amb una intensitat alta” i probablement amb gols, ja que “a tots dos equips ens agrada atacar i tenim jugadors ràpids i de molta qualitat per fer-ho”, comenta.

Per al CN Terrassa, el duel d’aquest dissabte serà el més complicat d’aquest mes. En la tercera i la quarta jornades s’enfrontarà a rivals teòricament inferiors, com el CN Catalunya i el CN Rubí.

El CN Terrassa s’ha fixat enguany com a objectiu ser present a la “final-four” pel títol. La temporada passada no el va poder disputar després de veure’s superat pel CE Mediterrani en el tram final de la competició. Tot i estar immers en un canvi generacional, el Natació aspira enguany a arribar el més lluny possible.

To Top