Esports

Andrew Wilson està satisfet amb el joc, tot i l’inici irregular

L’Egara encara no ha guanyat cap partit i té tres punts, fruit de tres empats i una derrota a la lliga

No ha començat de la millor manera l’Egara a la lliga de la Divisió d’Honor. El conjunt que entrena el tècnic britànic Andrew Wilson ha sumat només tres punts a les quatre primeres jornades, fruit de tres empats i encara no coneix la victòria. Aquests resultats l’han situat a la novena posició de la classificació, lluny encara de les que acostuma a ocupar, a la part alta i lluitant per estar entre els quatre millors i disputar la “final-four” per guanyar el títol de lliga.

Wilson, sobre aquest inici irregular, va manifestar que no el preocupa pel que fa al joc que està desplegant l’equip i va afegir que “l’efectivitat a les àrees ens està perjudicant quant a la quantitat de punts que tenim”. L’entrenador del conjunt del Pla del Bon aire va comentar també que “ens agradaria haver sumat dotze punts de dotze possibles, i els podríem tenir, però si no fas gols i te’ls fan, no sumes punts”.

L’entrenador de l’Egara va reiterar que està satisfet amb el joc de l’equip i va assegurar que “tinc plena confiança en la plantilla i en l’staff” per redreçar aquesta situació i va insistir que “alguns errors puntuals han permès als rivals tenir ocasions de gol que han marcat” i va explicar que en “el penal en atac estem en un 40% d’efectivitat” i falta concretar en atac.

Capaç de millorar

Està clar que encara falta molt per acabar la fase regular de la lliga i Wilson té clar que “aquest equip és capaç de millorar alguns aspectes del joc i cada partit hem anat sumant millores i aquesta setmana, contra el Taburiente, continuarem progressant”.

Respecte a les quatre primeres jornades disputades fins ara, el tècnic dels egarencs va opinar que “la lliga està més igualada i el nivell ha baixat una mica per la marxa d’internacionals a lligues de fora, però això permet donar pas a joves i que guanyin experiència i acabaran l’any jugant més minuts i sent més sòlids”.

De moment, els del Pla del Bon Aire han empatat contra FC Barcelona (2-2) i Polo (1-1) al seu camp i Jolaseta (2-2) fora, i han perdut un partit, contra el RS Tenis, per 4 a 3.

Andrew Wilson està satisfet amb el joc, tot i l’inici irregular
To Top