Esports

El Natació Terrassa s’estrena a la lliga

Aquest dimecres a les 21 hores, l’equip de Jordi Millán rebrà al CN Catalunya en partit avançat de la primera jornada. És baixa Noelia Cuenda, que es recupera d’una fractura a la mà esquerra

La plantilla de l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa presenta set cares noves

Dissabte es disputa el gruix de partits de la primera jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Aquest dimecres, però, el Club Natació Terrassa, s’estrenarà a la lliga 24-25. S’enfrontarà al CN Catalunya en partit avançat. El conjunt que prepara Jordi Millán està oferint molt bones sensacions en aquest inici de temporada i haurà de refrendar el seu bon estat de forma a la competició de la regularitat, una lliga que afronta amb l’objectiu de tornar a disputar el “play-off” pel títol.

El CN Terrassa ja sap què és jugar una final. Va plantar-se a la de la Copa Catalunya, per bé que va perdre davant del CN Sant Andreu. La setmana passada, a més, va acabar primer del seu grup a la prèvia de la Champions a Budapest després de guanyar els quatre partits que va disputar. I el 26 d’octubre debutarà a casa contra el Voulagmeni grec en la primera jornada de la lligueta de la màxima competició continental, d’on sortiran els dos equips que disputaran els quarts de final.

Abans, però, la competició que ha de donar consistència i estabilitat a l’equip és la lliga. En aquest sentit és tan important el debut de dimecres contra un CN Catalunya que no hauria de suposar un gran entrebanc per al Natació, per bé que és bo no refiar-se de cap dels onze rivals. El dissabte 19 d’octubre, les de Jordi Millán rebran al Tenerife Echeyde.

Quatre partits seguits a casa

Capricis del calendari, el CN Terrassa disputarà els quatre primers partits de lliga com a local. En la tercera jornada rebrà el CN Sant Feliu, mentre que a la quarta, el 2 de novembre, jugarà davant del Waterpolo Iruña, que acaba de pujar.

El primer desplaçament de la temporada per a les egarenques arribarà en la cinquena jornada, el 9 de novembre davant del CN Mataró, un dels quatre aspirants al títol juntament amb Terrassa, Sabadell i Sant Andreu.

L’única baixa egarenca serà Noelia Cuenda, que es recupera d’una fractura a la mà esquerra.

Enguany, el CN Terrassa s’ha reforçat amb set jugadores: la portera canadenca Jessica Gaudreault; Lucía Gómez i Paula Prats, que arriben procedents del Hawaii University; la boia de Nova Zelanda Emily Nicholson i Helena Dalmases, que arriben del Tenerife Echeyde; la també neozelandesa Emmerson Houghton, procedent de l’Spandau 04 alemany; i Eli Carmona, del CN Mataró.

Jordi Millán: “Aspirem a tot”

En la seva primera temporada com a màxim responsable del primer equip femení del CN Terrassa, el tècnic Jordi Millán no renuncia a res. “Aspirem a tot. Volem estar el més amunt possible. Les noies estan treballant molt bé i sortirem a totes”, explicava ahir el substitut de Xavi Pérez a la banqueta terrassenca. Sosté el tècnic que el CN Sabadell és el gran favorit, però entén que els altres tres aspirants, Sant Andreu, CN Terrassa i CN Mataró, poden guanyar a qualsevol, “sense oblidar el Mediterrani o el Barceloneta, que està creixent molt”. El Natació va disputar ja la seva primera final, la de la Copa Catalunya, després d’eliminat el Mataró. I ha accedit brillantment a la lligueta de la Champions.

To Top