Esports

El Cycling Day fa 15 anys i s’obre a la ciutat

La Plaça Vella va acollir més de 350 persones. Sota l’organització de l’Squash 4, hi van col·laborar Egara, Atlètic, CD Terrassa i CN Terrassa

El gimnàs Squash 4 va dur a la plaça Vella tota la força del ciclisme indoor a través del Cycling Day, una activitat que ha arribat a la seva quinzena edició. Més de 350 esportistes de totes les edats van prendre part en les diferents sessions de bicicleta i música que es van desenvolupar durant tot el dissabte, entre les 11 i les 21 hores. S’hi van impartir un total de set sessions.

Enguany, el Cycling Day (actual denominació de l’”Spinning Day”) ha coincidit amb el quarantè aniversari de l’entitat organitzadora d’aquest esdeveniment, el gimnàs Squash 4. Coincidint amb aquesta efemèride, el Cycling Day del 2024 va ser el més participatiu i obert a la ciutat. Quatre clubs emblemàtics de la ciutat s’han afegit a l’organització. Es tracta del CN Terrassa, l’Atlètic Terrassa, el Club Egara i el Club Deportiu Terrassa. També hi ha pres part l’AMM Cycling de Manlleu.

Els osonencs es van encarregar de tota la logística de les 80 bicicletes estàtiques que es van instal·lar al bell mig de la plaça Vella.

El nou format obeeix a la voluntat dels organitzadors de donar l’oportunitat de participar a altres grups de centres esportius de la ciutat. L’esdeveniment, un any més, va servir per recaptar fons per a l’Associació Sanfilippo, una entitat sense ànim de lucre que treballa per avançar en la investigació d’aquesta malaltia minoritària.

Durant tota la jornada es van sortejar regals de diferents firmes comercials i restaurants de la ciutat. Al vespre, una vegada va acabar l’esdeveniment, es va celebrar un sopar de germanor en un restaurant de Terrassa. Un any més, aquest agermanament d’esport i música va tornar a ser tot un èxit.

To Top