El CN Terrassa acaba líder de grup i passa ronda a la Champions femenina

L’equip de Jordi Millán es va imposar als italians SIS Roma i al Pallanuoto Trieste, així com als hongaresos Didi Eger i Keruleti TVE

Isabel Piralkova, en una acció d'aquesta primera fase / DIDI EGER

Exitós inici del CN Terrassa a la Champions League femenina. L’equip que entrena Jordi Millán va acabar primer del grup “D” a la competició celebrada a Budapest i s’ha classificat per a la segona ronda de la màxima competició europea. El Natació va guanyar els quatre partits, sumant 12 punts, en un grup amb dos equips italians i dos hongaresos.

En la primera jornada, les egarenques es van imposar per 19 gols a 10 a les amfitriones del Digi Eger. Va ser un duel plàcid, en el qual les egarenques manaven per 10 a 4 al descans. Es van acabar imposant per nou gols de diferència en un matx que va tenir a Isa Piralkova i Paula Prats com a màximes anotadores amb cinc dianes cadascuna.

En el segon partit, contra el Pallanuoto Trieste, el CN Terrassa es va imposar també per un còmode 15 a 9. Després de dos quarts molt igualats (2-3 i 4-4), les egarenques van signar un decisiu 5 a 0 al tercer període que els acabaria donant la victòria.

Tercer partit

Al tercer matx, el CN Terrassa va batre per 18 a 14 al Keruketi TVE hongarès. Les de Millán manaven al descans per 11 a 7. Després d’un 5 a 5 al tercer quart, el matx se’ls posava molt de cara. Es va resoldre amb un empat a dos. Piralkova i Helena Dalmases van anotar quatre gols cadascuna.

Al darrer matx que va disputar a la capital hongaresa, el CN Terrassa es va imposar per la mínima a un vell conegut, un SIS Roma al qual les egarenques ja es van enfrontar la temporada passada en competició europea. Va ser el partit més igualat dels quatre i va acabar amb una victòria per la mínima (14-13). Van sortir bé les terrassenques (4-1), però les italianes van guanyar el segon parcial per 3 a 4. El tercer va acabar amb empat a tres i al quart les romanes van imposar-se per 4 a 5, però es van quedar a un sol gol de forçar els penals.