Un Terrassa FC tenaç es retroba amb el triomf

Després de dues derrotes consecutives i un empat, els de Chus Trujillo han tornat a guanyar, en aquesta ocasió al Badalona Futur

El davanter Quentin Van den Heerik celebra l'únic gol de l'encontre, aconseguit a la primera meitat / Nebridi Aróztegui

Tres jornades amb dues derrotes i un empat demanaven retrobar-se per fi amb la victòria i és el que ha fet el Terrassa FC, que s’ha imposat per 1 a 0 al Badalona Futur a l’Estadi Olímpic. El conjunt de Chus Trujillo, en línies generals, ha fet un bon partit i ha sigut just vencedor en un encontre en què s’ha mostrat compacte la major part dels noranta minuts.

El conjunt terrassista ha començat força engrescat i, sobretot amb accions per la banda dreta, ha arribat a l’àrea amb insistència i ha obligat al porter Yari a esforçar-se en algunes centrades amb perill. Aquest guió, però, ha durat cinc minuts, els que ha necessitat el Badalona Futur per reanimar-se i crear la millor ocasió del partit fins llavors.

Ha sigut en un llançament de córner, en el minut 6, que Alberto Villapalos ha rematat de cap amb sabor a gol, però el porter local Marcos Pérez, amb una excel·lent aturada, ha evitat la situació. El refús ha anat a peus de l’argentí Manuel Guanini que ha xutat fora.

El joc dels de Chus Trujillo ha decaigut bastant i, tot i que han mantingut el pes del partit, han tingut moltes complicacions per armar bones oportunitats per marcar. La més destacada, en el minut 24, una centrada-xut de Robert Simón, un dels més actius en els primers 45 minuts, que el porter visitant Meri Meykher ha rebutjat amb alguna dificultat.

Els egarencs, no obstant això, han persistit en atac i, en el minut 36, Víctor Sanchís ha centrat des del cantó dret i Quentin Van den Heerik ha creuat la pilota que, després de tocar en els dos pals, ha acabat introduint-se a dins de la porteria del Badalona Futur.

Amb l’1 a 0, els visitants han reaccionat i, tres minuts més tard, han estat molt a prop d’aconseguir l’empat, de nou en un córner. Guanini ha rematat de cap, però, de nou, Marcos Pérez ha aparegut per salvar el seu equip amb una magnífica aturada sota els pals.

La primera meitat ha acabat amb un ensurt, en una topada de Van den Heerik amb el porter del Badalona Futur, que ha quedat a terra estabornit una estona. En principi, semblava més greu i, finalment, Yari ha pogut continuar a la represa.

Robert Simón, molt actiu en els primers 45 minuts, perseguit pel visitant Toni Peris / Nebridi Aróztegui

A la segona part, el Badalona Futur ha sortit amb l’objectiu d’igualar el marcador, però les millors opcions per marcar les ha fabricat el Terrassa FC. Robert Simón, en el minut 48, ha centrat per a Gallastegi i el davanter basc ha rematat fora de cap, per poc.

Jordi Palacios, després, ha llançat un córner molt ajustat que el porter de Badalona Futur ha hagut de refusar i, uns minuts més tard, i després d’un contraatac que Van den Heerik no ha pogut concretar, Siereveld ha pentinat de cap al pal un córner executat de nou per Palacios.

Jofre, cinc minuts més tard i després d’un servei de Samu Casais, ha provat sort amb un xut que Yari ha evitat amb una bona aturada. El joc ha tornat a decaure i els visitants han intentat atacar amb més regularitat, si bé no han tingut grans ocasions. Ha pogut sentenciar el Terrassa FC, en el minut 81, en una jugada de Jofre per banda dreta.

Yari ha refusat el seu xut i la pilota ha anat a parar a Samu Casais que ha engaltat un tir que el porter del conjunt visitant ha enviat a córner amb el cap. L’opció més clara del Badalona Futur ha sigut en un contraatac conduït per Loren, però la defensa ha evitat el seu xut. Al final, l’1 a 0 no ha variat i els de Chus Trujillo han sumat tres punts.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Víctor Sanchís, Siereveld, Borja López, Palacios (Diego, m. 88), Víctor Morales (Àlex Iglesias, m. 82), Samu Casais, Robert Simón (Martí Soler, m. 82), Jofre, Gallastegi (Aday Alcalde, m. 69) i Van den Heerik (Oiko, m. 88).