Tres punts per a un San Cristóbal en creixement

Els de Cristian García han vençut per 0 a 1 en el camp del Vilassar i se situen a la sisena plaça de la classificació

El capità del conjunt parroquial, Mario Cantí, amb el trio arbitral i el capità dels locals / UE Vilassar Mar

Victòria molt valuosa del San Cristóbal al camp del Vilassar de Mar, equip revelació de la passada temporada i que en aquesta no ha començat de forma positiva i és el cuer del grup. Els de Cristian García, amb un gol a la primera meitat, han resolt a favor seu i s’han situat a la sisena posició de la classificació, a tres punts del líder, el Manresa que, precisament, serà el rival dels parroquials el pròxim diumenge, en el municipal de Ca n’Anglada.

A la primera meitat, els terrassencs han ofert la seva millor versió i han gaudit de diverses ocasions per marcar.Marc Río ha sigut el primer a avisar i, més tard, Mario Cantí ha provat un xut que ha sortit desviat- Dos minuts més tard, en el 13, ha arribat el gol dels parroquials, en un xut ras des de fora de l’àrea d’Abde que, finalment, ha suposat el de la victòria del seu equip.

Els locals han intentat reaccionar, però la defensa dels de Cristian García no els hi ha permès cap alegria. Izan ha pogut ampliar l’avantatge dels egarencs i també Héctor Parrado, amb un tir que el porter Baño ha refusat amb una aturada fantàstica. Abans del descans, ho ha tornat a provar Marc Río, però ha xutat fora.

A la represa, en la qual ha debutat el davanter Jordi Ranera, absent fins ara per una lesió, el Vilassar ha buscat amb insistència la igualada, però els parroquials s’han defensat amb ordre i han controlat les accions atacants dels locals, que han disposat d’una molt bona opció per empatar, en el minut 64, però el porter Carles Segura, amb una estupenda intervenció, ho ha evitat i el 0 a 1 s’ha mantingut fins al final del matx.

Els de Cristian García han tornat a oferir les bones sensacions del passat dimecres, en el partit de la Copa Catalunya contra L’Escala i han obtingut el segon triomf lluny del seu camp amb un partit molt seriós.

Pel San Cristóbal han jugat: Carles Segura, Héctor (Peke, m. 82), Max Llovera, Ricki, Joan Cervós, Yeray, Carlos Olmo, Abde (Lamine, m., 85), Izan (Mario Hervías, m. 70), Mario Cantí i Marc Río (Jordi Ranera, m. 70).