Esports

Les 52 setmanes amb Chus Trujillo

Fa tot just un any, el tècnic canari va arribar al Terrassa FC per substituir a Gerard Garrido, després d’un mal inici de temporada

L’entrenador canari, donant instruccions al partit de lliga d’enguany contra l’Europa / nebridi aróztegui

El 4 d’octubre de 2023, Chus Trujillo fitxava pel Terrassa FC. Aterrava a un equip que partia entre els favorits per ocupar les places de privilegi de la classificació i que, en els primers cinc partits de lliga, havia sumat dos punts dels quinze possibles. Marxava un tècnic jove, Gerard Garrido i el suplia a la banqueta un de més experimentat, amb alguns ascensos a la butxaca.

De sempre s’ha dit i ningú ho ha desmentit, ni ell mateix, que Chus Trujillo va aparèixer a la llista de candidats per entrenar a l’equip consultant una pàgina web en l’apartat d’entrenadors a l’atur. En el seu currículum destaca, sobretot, l’ascens amb el Ceuta, de Segona Federació a Primera Federació, i un altre, amb el Tamaraceite, a la ja desapareguda Segona Divisió “B”. Amb aquestes credencials, el tècnic canari va comprometre’s amb el Terrassa FC, demanant en el seu primer dia als seus nous jugadors “lleialtat, fidelitat i entrega”.

En total, l’entrenador ha dirigit l’equip terrassista en 37 partits, desglossat de la següent manera: 34 de lliga, dos de la Copa del Rei i un de la Copa Federació. El balanç absolut és de 15 victòries, 12 empats i 10 derrotes. Si bé a la Copa Federació es perdria a la tanda de penals, el resultat a la conclusió dels 90 minuts va ser d’empat.

A la lliga, els números són de 14 triomfs, 11 empats i 9 derrotes, amb un bagatge golejador de 40 goles a favor i 31 en contra. Sumant les altres dues competicions i sense afegir els penals de la tanda contra La Nucía, és de 46 gols a favor i 38 en contra.

En cinc ocasions

Els resultats més comuns de l’era de Chus Trujillo a la banqueta del Terrassa FC són el 2-2 i l’-1, que s’han produït en cinc ocasions cadascun. Després, ve la victòria per 1-0 o 0-1, en quatre oportunitats. En total a la lliga, el conjunt terrassista amb Chus Trujillo d’entrenador ha guanyat vuit partits per la mínima, cinc vegades per dos gols de renda i només un amb tres gols més que el rival. Va ser el partit contra l’Europa, que va acabar amb un 4 a 1, el passat 17 de març.

La millor ratxa de l’equip amb l’entrenador canari a la banqueta va ser de sis partits consecutius sense perdre, des del 17 de desembre de 2023 fins al 4 de febrer de 2024, amb una sèrie de tres triomfs, contra Peña Deportiva fora i Lleida i Formentera a l’Estadi Olímpic, i tres empats, dos com a visitant, als camps d’Espanyol “B” i Badalona Futur, i un com a local, contra el Manresa.

Possiblement, no obstant això, un dels moments més àlgids que ha viscut Chus Trujillo amb el Terrassa FC va ser l’eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Albacete, de la Segona Divisió, amb triomf egarenc per 1 a 0.

To Top