El CN Terrassa cau eliminat a la primera ronda de l’Euro Cup

Després de perdre divendres amb el BVSC Manna, dissabte va perdre per 10 a 15 amb el Pro Recco italià i diumenge per 14 a 16 contra el Primorje croat

L'entrenador Dídac Cobacho, dirigint els seus jugadors a la piscina de Budapest / ANDREU APARICIO

S’ha acabat a les primeres de canvi l’aventura europea del conjunt masculí del CN Terrassa. El conjunt que prepara Dídac Cobacho ha perdut els tres partits que ha disputat en el grup “H” de la primera ronda de l’Euro Cup i ha acabat últim de grup amb zero punts. S’han classificat per a la següent ronda el BVSC Manna de Budapest amb nou punts i el Pro Recco italià amb sis. També ha quedat fora el Primorje croat, vigent subcampió de la competició.

Els terrassencs van caure dissabte per un contundent marcador de 10 a 15 davant del potent Pro Recco. Els italians es van imposar per 2 a 4 al primer període. El segon va acabar amb 1 a 5. Es va arribar al descans amb un marcador de 3 a 9 que deixava les coses molt complicades als de Cobacho.

Va reaccionar el CN Terrassa al tercer acte i va signar un parcial de 5 a 2. Però l’avantatge era massa ampli i al darrer període, els italians es van imposar per 2 a 4, acabant amb les esperances del CN Terrassa. El capità dels italians, el veterà Francesco Di Fulvio, va ser el màxim anotador amb quatre dianes, les mateixes que va anotar Ignasi Bargalló per als egarencs.

Derrota contra els croats

Pel que fa al darrer partit, disputat diumenge, el CN Terrassa va perdre per dos gols de diferència (14-16) davant del Primorje de Rijeka. Per bé que els egarencs van tenir ocasions fins als darrers instants, els croats es van endur una victòria que va resultar insuficient per la seva classificació. El primer quart va acabar amb un 2 a 4 per als croats, que es van anotar també el segon per 4 a 5.

Van reaccionar els de Cobacho al tercer acte, anotant un 4 a 3 que deixava el partit amb 10 a 12 en el marcador. La remuntada era possible, però els balcànics es van mostrar molt sòlids en els vuit minuts finals i van acabar guanyant per 14 a 16. Quan faltaven quatre minuts, el matx estava empatat a 13 gols, però un parcial d’1 a 3 va acabar resultant definitiu per al Primorje.

Tres equips eliminats

Dels quatre equips espanyols que van prendre part en aquesta primera fase de l’Euro Cup, només el CN Barcelona va classificar-se per a la següent ronda. A banda del CN Terrassa, també van quedar eliminats el CN Sant Andreu i el CN Tenerife Echeyde.