Esports

El Club Egara empata a un gol davant del Polo

Martí Soler ha igualat al minut 55 el gol inicial de Teo Hinrichs

El davanter del Club Egara Pere Divorra, a la dreta, davant del porter del Polo Luis Calzado / LLUÍS CLOTET

En partit corresponent a la tercera jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina, el Club Egara ha sumat un punt a casa davant la visita de l’RC Polo de Barcelona.

El matx ha suposat el retorn al Pla del Bon Aire de l’entrenador terrassenc Ramon Sala, que s’ha retrobat amb els jugadors que dirigia fins a la temporada passada.

Tot i llançar vuit penals-córner (tots executats per Bruno Ávila), l’Egara no n’ha anotat cap. El duel, intens i molt treballat per ambdues bandes, s’ha obert al minut 28 amb una diana del migcampista alemany del Polo Teo Hinrichs.

Ha buscat amb insistència l’empat l’equip d’Andrew Wilson durant tota la segona meitat i quan faltaven cinc minuts ha pogut empatar gràcies a un gol del seu davanter Martí Soler. Al darrer minut hi ha hagut una ocasió per cada equip. Pere Divorra ha perdonat per part de l’Egara i el terrassenc Arnau de Bruijn per al Polo quan faltaven sis segons per acabar.

Diumenge juguen Atlètic i CD Terrassa

Aquest diumenge jugaran els seus partits els altres dos representants terrassencs. A les 11 hores, el CD Terrassa rebrà el Tenis de Santander a les Pedritxes i a les 12 l’Atlètic s’enfrontarà a Can Salas amb el Jolaseta.

To Top