Un Terrassa massa pla, eliminat de la Copa Federació per penals

S’ha acabat el somni de disputar la Copa del Rei pel Terrassa, que ha perdut per 4 a 5 a la tanda de penals després d’empatar a un gol amb La Nucía a l’Olímpic

El futbolista del Terrassa Josu Gallastegi, defensat pel visitant Carrasco / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El somni de jugar la Copa del Rei s’ha esvaït definitivament. El Terrassa FC ha perdut aquest dimecres per 4 gols a 5 a la tanda de penals després d’empatar a un gol contra la Nucía, de Tercera Federació, i ha quedat eliminat de la Copa Federació en la primera ronda. Enguany, l’equip de Chus Trujillo, que acumula tres derrotes seguides, no podrà disputar la Copa del Rei.

En una primera meitat bastant ensopida, els alacantins han buscat la porteria defensada per Biarge en els primers minuts. Al 7, el central neerlandès Siereveld ha rebutjat a córner una centrada perillosa del visitant Jorge Ruiz.

El primer xut dels terrassistes no ha arribat fins al minut 19. Ha estat Jofre Cherta i el porter Rodrigo ha refusat sense massa problemes. A mesura que anaven passant els minuts, els de Chus Trujillo han anat entrant en el partit. La Nucía s’ha anat enfonsant en la seva meitat de camp, mentre els locals buscaven les centrades de Diego Gaszón des de la dreta o intentaven combinar per dins amb Jofre Cherta.

Al minut 30, Gallastegi ha enviat una rematada des de fora l’àrea arran de pal. Augmentava per moments el perill terrassista i al minut 32, Aday Alcalde ha inaugurat el marcador en transformar un penal. Després d’haver obert la llauna, el Terrassa FC ha gaudit de major domini i la defensa del La Nucía ha hagut de solventar un parell de bones arribades dels locals abans d’arribar al descans.

A la represa, semblava que arribarien més gols, però el futbol d’ambdós conjunts ha anat perdent profunditat. Al minut 47, Aday Alcalde ha rematat fora per poc i Gallastegi ha perdonat una acció molt clara al punt de penal després d’una passada filtrada. El visitant De la Fuente ha intentat empatar al 49, però primer el porter i després Poveda sota la línia han refusat les seves rematades.

Mica en mica, els alacantins s’han anat creixent i al minut 71, Bianco ha empatat el partit en transformar un penal comès sobre ell. El Terrassa ha patit en el tram final. Tot i no generar ocasions massa clares, els visitants ho intentaven amb més convicció. El temps reglamentari ha acabat en empat.

A la pròrroga, Palacios ho ha intentat amb una rematada de falta que s’ha estavellat al lateral de la xarxa i Thiago i Hugo han posat a prova al porter del Terrassa. L’eliminatòria s’ha acabat decidint als penals i el Terrassa ha caigut per 4 a 5 en una tanda que ha tingut 12 llançaments.