El CN Terrassa jugarà la final de la Copa Catalunya femenina

L’equip que entrena Jordi Millán s’ha imposat aquest dimecres per 8 a 11 al CN Mataró

L’equip femení del CN Terrassa ha derrotat aquest dimecres per tres gols de diferència (8-11) a domicili al CN Mataró en la primera semifinal de la Copa Catalunya femenina de waterpolo. El conjunt que entrena Jordi Millán disputarà diumenge a les 13.30 hores, també a Mataró, la gran final d’aquesta competició. Tindrà com a rival el guanyador del duel entre el CN Sabadell i el CN Sant Andreu.

El CN Terrassa ha marcat en tot moment el ritme del partit. Malgrat que les maresmenques s’han avançat en el marcador, un parcial de 0 a 3 de les de Millán ha situat l’electrònic en 1 a 3. Abans de tancar el primer quart, però, l’equip de Dani Ballart, que acull enguany la “final four” d’aquesta competició, ha empatat a tres.

Equilibri

Al segon quart, el CN Terrassa s’ha avançat en el marcador i s’ha arribat al descans amb un equilibrat 5 a 6 gràcies als gols de les visitants Paula Prats, Helena Dalmases i Isa Piralkova, que han aprofitat els dos penals a favor que han tingut.

A la represa, el Mataró ha empatat a sis, però la neozelandesa del Natació Emily Nicholson ha establert el 6 a 7. Tot s’ha acabat decidint en els vuit darrers minuts. Una molt bona actuació de Piralkova, amb dues dianes en aquest quart període, juntament amb un gol de Noelia Cuenda a l’inici del quart i un altre de Dalmases just abans del xiulet final, han acabat decidint aquest duel de semifinals, i donant la classificació per a la final al CN Terrassa.