Esports

Golejada de l’Egara 1935 davant l’Iluro

En aquesta segona jornada, el Vallès va empatar a 3 gols a Can Salas contra el San Vicente alacantí, idèntic resultat que el que va aconseguir el Rimas a Getxo davant del Jolaseta

L’Egara 1935 va golejar l’Iluro i comparteix el lideratge amb San Vicente i Pedralbes / LLUÍS CLOTET

L’estrena com a local de l’Egara 1935 va suposar una còmoda victòria per 5 gols a 1 contra l’Iluro de Mataró. L’equip que prepara Albert Massaguer va ser el clar dominador d’un matx que va arribar al descans amb un mínim avantatge per part del conjunt del Pla del Bon Aire.

Després d’uns minuts inicials sense ocasions massa clares, Aleix Margarit va aprofitar un llançament de penal-córner per batre per primera vegada el porter visitant, Jan Ramon Lladó.

Els de Massaguer van estendre el seu domini als dos darrers períodes. Al minut 43 va arribar el 2 a 0, quan Iñaki Fernández va transformar un stroke. Set minuts després, ja al quart període, Joan Francesc Fernández va fer, de penal, el 3 a 0. Davant d’un Iluro completament entregat, Conrad Puig i Max Fitó van marcar dos gols més al conjunt maresmenc. El gol de l’honor per als d’Héctor Caballero el va aconseguir Ignacio Medina al penúltim minut.

Encara en aquest grup segon de la Divisió d’Honor “B” masculina, el Vallès Esportiu va sumar el seu segon empat consecutiu en aquesta lliga. Els de Xavier Lis van signar un 3 a 3 davant del San Vicente alacantí. Arnau Gutiérrez va fer l’1 a 0 al minut 11. Al 26, Àlex Grau va anotar el 2 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

Tres gols en tres minuts

A la represa, els alacantins van sorprendre el Vallès i van remuntar marcant tres gols en menys de tres minuts. Els dos primers, de penal, van ser obra de Gianluca Frascino i Syed Zain Ejaz. El tercer el va marcar Pedro Arqués. Descentrat, el Vallès només va poder sumar un punt gràcies al gol de l’empat, anotat per Ignasi Avilés de penal.

L’Egara 1935 és segon amb els mateixos quatre punts que el líder, el San Vicente, i el tercer, Pedralbes. Amb dos, el Vallès és cinquè.

Al grup primer, el Rimas va empatar també a tres al camp del Jolaseta, amb qui estan empatats a un punt a la classificació. Francesc Roset, Santi Bernades d’stroke i Guillem Cortina van marcar els gols dels visitants.

Egara i Vallès s’imposen a la lliga femenina

Al grup primer, el Club Egara es va desfer del Madrid Las Rozas per 2 a 1 amb dos gols de penal de Mar Clapés i Laia Soler. Al grup segon, el Vallès es va imposar per 1 a 2 a domicili al Sant Cugat gràcies a les dianes d’Anna Sola, de penal, i Jordina Gutiérrez. Els altres dos equips locals van perdre els seus respectius partits. El Rimas va caure per 0 a 1 a les Pedritxes contra el Xaloc valencià i el Línia 22 per un dur 0 a 8 amb el Castelldefels.

To Top