Esports

Comença el camí cap a la Copa del Rei

L’Olímpic acollirà aquest dimecres l’enfrontament de la primera ronda de la Copa Federació entre el Terrassa FC i La Nucía. Els de Chus Trujillo necessiten passar tres rondes per jugar la Copa

Els jugadors del Terrassa tenen aquest dimecres al vespre una oportunitat per reivindicar-se / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La temporada passada, el Terrassa FC va gaudir dels seus dies més feliços de futbol a la Copa del Rei. Els de Chus Trujillo van disputar dues rondes del torneig del KO, generant dos partits inoblidables a l’Estadi Olímpic. En la primera ronda es van imposar per 1 a 0 a l’Albacete Balompié de la Segona Divisió. En el sorteig posterior els havia de tocar un equip de Primera Divisió. Va ser el Deportivo Alavés, que es va imposar per 0 a 1 en un Estadi Olímpic ple de gom a gom.

La temporada passada, però, l’equip es va classificar sisè a la lliga i no va aconseguir la classificació directa per a la Copa del Rei. Té, però, una altra oportunitat per disputar-la a través de la Copa Federació que comença avui. Per accedir a la Copa del Rei, els de Chus Trujillo necessiten superar les tres eliminatòries de la fase autonòmica de la Copa Federació.

El camí comença aquest dimecres a les 20 hores a l’Estadi Olímpic davant del conjunt alacantí de La Nucía, que juga enguany a la Tercera Federació, una categoria per sota del Terrassa. Aquest primer partit és el corresponent als setzens de final de la competició. Els quatre semifinalistes tindran com a premi l’accés a la present edició de la Copa del Rei.

Els terrassistes parteixen com a favorits en aquesta primera ronda, per bé que el conjunt alacantí no els ho posarà gens senzill.

El matx serà una bona oportunitat per intentar oblidar tan aviat com sigui possible les dues derrotes consecutives a la lliga, a casa contra l’Europa i al camp de la Peña Deportiva d’Eivissa. També de preparar el partit de diumenge al camp de l’Atlético Baleares.

Els mateixos punts

El conjunt alacantí, que va perdre la categoria la temporada passada, no ha tingut tampoc un gran inici de temporada en el grup valencià de la Tercera Federació. L’equip que entrena Berna Ballester ocupa la novena posició amb els mateixos quatre punts que el Terrassa, però amb una jornada menys. Es va estrenar perdent per 1 a 2 a casa contra l’Atlético Levante. A la segona jornada va empatar a un a Ontinyent i dissabte passat va imposar-se per 1 a 0 al Crevillente.

El partit serà gratuït per als socis. Les entrades costaran 7 (gol nord), 10 (preferent) i 20 euros (tribuna). Si es compren on-line costaran dos euros menys. L’àrbitre del partit d’aquest dimecres serà Johan González Rodríguez.

To Top