Esports

Berta Abellan, tercera al Trial de les Nacions

La subcampiona del món de TriapGP va estar acompanyada per Laia Pi Daniela Hernando al poble lleonès de Pobladura de las Regueras

L’equip femení espanyol de trial es va penjar la medalla de bronze al Trial de les Nacions que va tenir lloc a la localitat lleonesa de Pobladura de las Regueras. Una setmana després de proclamar-se subcampiona del Món de TrialGP Women, la pilot terrassenca Berta Abellan va liderar el conjunt espanyol. La van acompanyar les joves Laia Pi (subcampiona del món de Trial2) i Daniela Hernando.

En un circuit amb zones complicades i relliscoses, amb herba que feia patinar les rodes, Abellan i les seves companyes van assolir l’objectiu de pujar al podi. L’egarenca va exercir de líder del grup i va formar un gran equip amb les seves companyes.

La competició va comptar amb la presència de més de 15.000 aficionats en els 15 sectores. L’equip masculí espanyol, que era el gran favorit, va fer bons els pronòstics i es va proclamar campió del món per trentena vegada, les vint darreres de forma consecutiva. Formaven l’equip Toni Bou, Gabriel Marcelli i Adam Raga.

To Top