El Club Egara perd per 4 a 3 a Santander

El CD Terrassa empata a Donosti i l’Atlètic s’imposa a Madrid contras el Las Rozas

Victòria, empat i derrota per als equips egarencs en aquesta segona jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina.

El Club Egara, tot i marcar tres gols, no ha pogut puntuar a Santander contra el Tenis. Ha caigut per 4 a 3. Joaquín Coelho ha inaugurat el marcador al minut 4, però Bruno Ávila ha empatat al 8 en un penal-córner. A tres minuts del descans, de nou Ávila ha establert l’1 a 2, també de penal.

A la represa, Nicolás Álvarez ha empatat només començar. Segons abans de tancar el tercer acte han arribat dues dianes més. Pere Amat ha empatat per part de l’Egara, però Stefano Perugino ha empatat només segons més tard. I quan faltaven menys de tres minuts, de nou Perugino ha establert el 4 a 3 definitiu per als càntabres.

El CD Terrassa ha empatat a dos a San Sebastián de los Reyes davant del Sanse Complutense. Pablo Monterrubio ha avançat els madrilenys de penal-córner al minut 23. Cinc després, Joan Bultà ha empatat. Al minut 45, Joan Miró ha tornat a avançar els de Jordi Fitó, però al 59, de nou Monterrubio ha salvat un punt per als locals.

Per la seva banda, també a Madrid, l’Atlètic es va imposar dissabte sense problemes a Somontes davant del CH Madrid Las Rozas. Joan Tarrés va obrir el marcador d’stroke al minut 26. Al 37, Pepe Cunill va fer el segon gol de penal-córner. I en la mateixa acció, Oriol Campos va establir al 50 el 0 a 3 definitiu.