Esports

A la recerca de la primera victòria

A la lliga femenina, l’Atlètic rep el Tenis, el CD Terrassa el Júnior i Club Egara visita el Sardinero

L’Atlètic rebrà diumenge el Tenis de Santander / LLUÍS CLOTET

Aquest cap de setmana es disputarà la segona jornada de les lligues de Divisió d’Honor. En la categoria femenina, els tres equips terrassencs van empatar en la primera jornada. Demà buscaran la seva primera victòria de la temporada. L’Atlètic, que va empatar a dos al camp del Taburiente, s’estrenarà a les 11 hores al Josep Marquès contra el Tenis de Santander, que va debutar perdent a casa per 3 a 4 davant del Sanse Complutense.

La temporada passada, les de Jordi Carrera van guanyar els dos partits davant les càntabres: per 2 a 1 a casa i per 0 a 1 a Santander.

L’altre conjunt local que juga a casa és el CD Terrassa, que rebrà a les 13 hores el Júnior de Sant Cugat. Les egarenques van perdre per 0 a 5 i per 2 a 0 en els seus duels de la temporada passada davant les santcugatenques.

Per la seva banda, el Club Egara, que va empatar a dos a casa contra el CD Terrassa diumenge passat, jugarà demà a les 11 hores al camp d’un Sardinero que es va estrenar perdent per 3 a 0 al camp del Polo en la seva estrena.

A la lliga masculina, el CD Terrassa disputarà demà el seu segon compromís a domicili. Després de desfer-se per 1 a 5 del Jolaseta, l’equip que entrena Jordi Fitó visitarà a les 12.30 hores el Complutense. Encara no s’han recuperat Mario Mena ni Joan Bultà.

També juguen fora l’Atlètic i el Club Egara. Els de Roger Pallarols, sense Jordi Bonastre, Marc Escudé ni Santi Martín, no haurien de tenir problemes per imposar-se avui a les 16 hores a Somontes davant d’un Madrid Las Rozas que acaba de pujar. L’Egara jugarà demà a les 13 hores a la Albericia contra el Tenis de Santander. Després d’empatar a casa amb el Barça, els d’Andrew Wilson necessiten reaccionar. Albert Font serà baixa.

To Top