Esports

A continuar la bona ratxa a les Illes Balears

El Terrassa FC visitarà diumenge a les 12 hores el municipal de Santa Eulària per enfrontar-se a la Peña Deportiva. Els eivissencs acumulen els mateixos quatre punts que els egarencs

Diego Garzón, lateral dret del Terrassa FC / nebridi aróztegui

Segon desplaçament de la temporada. Segon a les Illes Balears. Després de guanyar per 1 a 3 al camp del Mallorca “B”, el Terrassa FC visitarà diumenge a les 12 hores el municipal de Santa Eulària per enfrontar-se a la Peña Deportiva d’Eivissa. Després de la dura derrota a l’Olímpic per 0 a 1 contra l’Europa, guanyar ha esdevingut una necessitat per als de Chus Trujillo en aquesta quarta jornada del campionat.

“Afrontem el partit amb il·lusions renovades. El futbol sempre et permet una revenja i això és bo. Ens volem tornar a enganxar a l’argument de tenir la pilota, viure en camp rival i intentar sotmetre’l. Generem moltes ocasions. Ara cal que siguem capaços de marcar-les”, explicava l’entrenador canari del Terrassa, Chus Trujillo, que va afegir: “Si som capaços d’estar concentrats en la pressió defensiva, tindrem moltes possibilitats de tornar amb els tres punts”, va assegurar.

Com ha vingut fent en les tres primeres jornades, el tècnic va advertir ahir que continuarà rotant, amb la idea de tenir tots els futbolistes frescos i disposats per a quan hagin de saltar al terreny de joc.

El Terrassa ocupa actualment la setena posició amb els mateixos quatre punts que Alzira, Torrent, Peña Deportiva, Badalona Futur i Europa. “No podem allunyar-nos dels llocs capdavanters de la classificació ni podem apropar-nos a la zona baixa. Anem al camp de la Peña amb l’únic objectiu de sumar els tres punts”.

Lautaro, disponible

Chus Trujillo té a tots els seus futbolistes disponibles de cara al matx de diumenge al migdia a Eivissa, inclòs el davanter argentí Lautaro Montani, que ha pogut resoldre finalment els seus problemes burocràtics. “Com sempre, em tornaré boig per deixar quatre molt bons futbolistes de la convocatòria”, assenyala l’entrenador, que vol allargar un partit més la seva ratxa particular de no haver perdut encara cap partit a les Illes.

La Peña Deportiva presenta númros idèntics als dels terrassistes. Van debutar guanyant per 2 a 1 al filial del Mallorca, van empatar a un gol al camp de l’Europa i van caure diumenge passat per 3 a 1 en la seva visita a l’Atlético Baleares.

Sembla que parlem amb nostàlgia d’un Terrassa que va començar molt bé, com si ens referíssim a un passat molt llunyà. Som només a la quarta jornada i hem de seguir amb aquestes sensacions. No ens podem tornar bojos i pensar que res ja no té sentit. Estem treballant bé i hem jugat bé els tres partits. S’ha de continuar”, adverteix. De fet, afegeix: “El partit que vam perdre diumenge passat és el més complet dels que hem fet. Vam fer moltíssimes coses bé. Tot i haver millorat en el joc, vam acabar perdent. Però necessitem seguir endavant”, va dir.

To Top