Esports

“Els comentaris em rellisquen”

L’entrevista va tenir moments divertits, inclòs un cara a cara amb Broncano fora de l’aigua

La waterpolista de Terrassa Paula Leitón va ser una de les sensacions dels Jocs Olímpics d’aquest estiu a París. La boia del CN Sabadell no només es va penjar la medalla d’or al coll, sinó que posteriorment també es va convertir en una referència contra la grassofòbia, després de rebre comentaris inadmissibles a les xarxes socials valorant el seu físic.

Dijous al vespre, la waterpolista terrassenca va visitar el plató de ‘La Revuelta’, el nou programa de David Broncano a la televisió pública, per tornar a erigir-se en altaveu contra la discriminació i l’odi amb un missatge poderós. “Els comentaris no em van afectar, però cal mesurar les coses que diem. No sabem a qui els arribarà i de quina manera els afectarà”, va remarcar. “Tinc l’esquena molt gran perquè em rellisqui el que em diuen”, va concloure, despertant els aplaudiments del públic.

L’entrevista va tenir moments divertits i fins i tot hi va haver temps per veure un cara a cara amb Broncano, amb una porteria de waterpolo a escena. L’u contra u va acabar amb la cridòria dels presents després que Leitón aconseguís fer un dels seus espectaculars girs per fer gol, aquesta vegada, fora de l’aigua.

To Top