Esports

A punt per competir a Copa Catalunya

Dos anys després, el Club Natació Terrassa femení torna a l’elit amb il·lusió i ganes de competir al més alt nivell en una de les categories més exigent del bàsquet català

Enfrontament de pretemporada entre la JET i el CN Terrassa / lluís clotet

El camí no ha estat gens fàcil, però finalment el Club Natació Terrassa militarà a Copa Catalunya després de dos anys. De fet, l’ascens va acabar arribant gràcies a la renúncia a la categoria per part del Joventut L’Hospitalet. Ara, el conjunt que dirigeix Vicente Gómez encara un repte motivador i il·lusionant. El primer partit serà aquest diumenge a les 18.30 hores contra el CB Samà Vilanova en territori egarenc.

La temporada passada, el CN Terrassa va guanyar el dret a disputar la final a 4 gràcies a quedar segon en el seu grup de Primera Catalana. L’equip terrassenc va perdre la final. Malgrat això, va quedar com a primer reserva i una sèrie de renúncies van fer que les de Gómez assumeixin aquesta temporada una plaça a Copa Catalunya, una de les categories més exigents del bàsquet català.

Pel que fa a la plantilla, hi ha grans canvis respecte a la campanya anterior. Segons indica el tècnic del CN Terrassa, “tres jugadores van decidir posar fi a la seva carrera i dues han canviat d’aires”. Per a suplir aquestes, el conjunt egarenc estava obligat a realitzar noves incorporacions per competir a Copa. En aquest sentit, Vicente Gómez explica que “la nostra tendència és que jugadores de categories inferiors del club facin el salt al primer equip, però aquest cop hem decidit realitzar cinc fitxatges provinents de fora”.

En relació amb els objectius per a aquest curs, l’entrenador egarenc manifesta que “volem competir al màxim i anar creixent al llarg de la temporada, amb l’objectiu principal de mantenir la categoria”. Expressa que “encara ens estem acoblant, però he vist una bona dinàmica durant la pretemporada, així que estic content amb la dedicació i motivació del meu equip”.

La JET, a Segona Catalana

Amb un context totalment diferent afronta l’inici de campanya la JE Terrassa. La temporada anterior, l’equip que prepara Pep Abasolo competia en el mateix grup que el CN Terrassa, però no va aconseguir mantenir la categoria i enguany militarà a Segona Catalana.

També tindrem dos equips locals a Primera Territorial: Bàsquet Sant Pere i Matadepera. Cal remarcar que el Sant Pere estrena sènior femení enguany. Pel que fa al conjunt matadeperenc, afronta aquest repte després de dominar el seu grup de Segona Territorial, on es va proclamar campió.

To Top