Esports

Dues futbolistes terrassenques al Mundial sub-17

La davantera Julia Jiménez ha entrat a la llista definitiva de la República Dominicana per al Mundial, mentre que Natàlia Escot hi prendrà part amb la selecció espanyola

Julia Jiménez (República Dominicana) i Natàlia Escot (Espanya) es veuran les cares al Mundial sub-17

Entre el 16 d’octubre i el 3 de novembre, la República Dominicana acollirà el primer Mundial de futbol que es disputa en un país del Carib. La competició es disputarà a les ciutats de Santiago i Santo Domingo. Dues futbolistes terrassenques s’hi podrien enfrontar amb les seves respectives seleccions. Ambdues juguen de davanteres. Es tracta de la dominicana Julia Jiménez i l’espanyola Natàlia Escot. Per bé que la dominicana té ja assegurada la seva participació en aquesta màxima cita mundial, la jugadora del Barça figura a la llista de preseleccionades, a l’espera que el seleccionador Kenio Gonzalo doni a conèixer la convocatòria definitiva.

Julia Jiménez juga a la Unió esportiva Cornellà i forma part de la selecció amfitriona. El combinat dirigit per la seleccionadora Betzaida Ubri està format per una barreja de jugadores que juguen als Estats Units i d’altres que ho fan a la lliga del seu país. Jiménez és l’única futbolista de la llista que juga al futbol europeu. Ja havia estat internacional en les categories inferiors de la República Dominicana. És germana de l’exfutbolista del San Cristóbal Álex Jiménez, que va ser també internacional dominicà.

Equador, Nova Zelanda i Nigèria

La selecció dominicana es troba enquadrada en el grup “A” del Mundial amb els combinats de l’Equador, Nova Zelanda i Nigèria. Pel que fa a la selecció espanyola, es troba al grup “B”, on tindrà com a rivals a la primera fase les seleccions de Colòmbia, Corea del Sud i els Estats Units.

Completen la llista de seleccions participants Anglaterra, Kènia, Corea del Nord i Mèxic al grup “C” i el Brasil, el Japó, Polònia i Zàmbia al grup “D”.

Entre el dilluns i el divendres de la setmana vinent, Natàlia Escot es concentrarà amb les seves companyes de selecció a la localitat alacantina de l’Alfàs del Pi. Dimarts i divendres disputarà dos amistosos contra les seleccions de Mèxic i el Marroc. Poc després es donarà a conèixer la llista definitiva per al Mundial.

La blaugrana ja és campiona d’Europa

Aquest Mundial sub-17 que es disputarà a la República Dominicana és la segona gran cita internacional a nivell de seleccions per a Natàlia Escot. La futbolista del FC Barcelona “B” es va proclamar el passat mes de maig campiona d’Europa de la categoria a la ciutat sueca de Mälmoe, on Espanya es va imposar a la final per 4 gols a 0 a Anglaterra. Aquest triomf li va suposar la classificació automàtica per al Mundial del mes vinent.

To Top