Esports

Dani Olmo estarà entre quatre i cinc setmanes de baixa

Es perdrà els propers set partits del Barça, cinc de lliga i dos de Champions

Dani Olmo, en el matx de diumenge a Montilivi / FC BARCELONA

El davanter terrassenc del FC Barcelona Dani Olmo haurà d’estar entre quatre i cinc setmanes de baixa a conseqüència de la lesió que va patir diumenge a Montilivi davant del Girona. El jugador es va retirar després de notar unes molèsties.

El futbolista, que ha anotat ja tres gols en els tres partits de lliga que ha disputat amb la samarreta del Barça, té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Aquest dilluns al matí, Olmo ha estat sotmès a proves mèdiques a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, que han confirmat la lesió al bíceps femoral.

Si es confirmen les cinc semanes, el de Terrassa es podria perdre fins a set partits: quatre fora de casa (dijous amb el Monaco i els de lliga contra Villarreal, Osasuna i Alavés) i tres a casa 8contra el Getafe i el Sevilla a la lliga i contra el Young Boys suís a la Champions). L’objectiu del futbolista és arribar al partit contra el Bayern de Munic a Montjuïc (23 d’octubre), així com al Clàssic del Santiago Bernabéu del 27 d’octubre.

Olmo es perdrà també la pròxima concentració amb la selecció espanyola per disputar la tercera i la quarta jornades de la Nations League contra Dinamarca i Sèrbia.

To Top