Esports

Un punt per a un San Cristóbal que acaba amb 10 jugadors

Els de Cristian García, que han jugat mitja hora amb un jugador menys, han empatat sense gols a casa contra el Peralada

Carlos Olmo ha pogut marcar a la segona meitat en aquesta acció, però la pilota ha anat al pal / Lluís Clotet

Empat a zero del San Cristóbal en el seu primer partit de lliga en el municipal de Ca n’Anglada d’aquesta temporada El conjunt de Cristian García, molt condicionat a la represa i com millor estava jugant per l’expulsió de Mario Hevías, ha sumat un punt contra un Peralada més ben posicionat a la primera meitat i que, amb superioritat numèrica no ha pogut resoldre el partit a favor seu.

Ha començat amb més intencions el conjunt visitant, que ha pogut marcar aviat, en el minut 2, en una acció que ha rematat Noureddine i que ha salvat el porter local Carles Segura. El conjunt parroquial s’ha defensat amb ordre i no ha permès moltes alegries de l’equip gironí, però li ha costat crear perill a l’àrea contrària.

L’opció més clara dels terrassencs ha sigut en un contraatac que Mario Cantí ha concretat amb un xut que ha sortit fora. El Peralada, amb el pas dels minuts, ja no ha tingut tant la pilota i s’ha arribat al descans sense gols.

El davanter local Abde controla la pilota davant del jugador visitant Adrià Ramírez / Lluís Clotet

A la segona meitat i al principi, el panorama ha variat del tot. Cristian García ha ordenat tres canvis i ha fet entrar a Carlos OlmoRicki i Izan i el conjunt parroquial ha jugat els seus millors minuts. Miguel, després d’un servei d’Abde ha rematat amb molta intenció, però sense premi.

Izan ha xutat poc després, i un defensa ha rebutjat la pilota. I, en un fora de banda, Mario Hervías ha servit a Mario Cantí, que de cap ha deixat la pilota a Carlos Olmo que ha rematat al pal de la porteria del Peralada. Mario Cantí, de seguida, ha rematat fora de cap una assistència d’Alberto Padilla. Ricki, també de cap, ho ha provat en una jugada de córner.

Llavors, ha arribat l’expulsió de Mario Hervías, per una entrada a Iván Amoedo, en el centre del camp. El conjunt visitant ha tornat a dominar, si bé el San Cristóbal s’ha replegat bé i no ha concedit gaires accions de perill. La més clara dels gironins, una centrada d’Aleix Grabulosa que Batma Bande ha rematat de cap fora, per ben poc.

En el tram final del matx, el San Cristóbal ha tornat a fabricar oportunitats i ha fregat el gol del triomf. Primer en una falta des de més del mig del camp que ha intentat Bruno Perone, i que Aitor Mújika, el porter visitant, que estava avançat, ha salvat enviant la pilota a córner.

Mario Cantí, de cap i després d’un servei precís de Joan Cervós, no ha pogut superar al porter del Peralada i, en el temps afegit, Padilla ha llançat una falta perillosa que, segons els components del conjunt parroquial, ha refusat un membre de la tanca dels visitants amb la mà. L’àrbitre, però, no ha assenyalat penal i ha deixat seguir el joc fins a la conclusió de l’encontre.

Pel San Cristóbal han jugat: Carles Segura, Parrado (Ricki, minut 46), Eric Ruiz, Bruno Perone, Mario Hervías, Yeray (Carlos Olmo, minut 46), Padilla, Abde (Joan Cervós, minut 61), Mario Cantí, Marcel Izuchi (Izan, minut 46) i miguel (Marc Río, minut 76).

To Top