El derbi femení entre Egara i Terrassa acaba en taules

L’Atlètic empata també a dos gols al camp del Taburiente en la primera jornada de la lliga femenina

El primer derbi terrassenc de la temporada ha acabat en empat a dos gràcies a un gol de Clara Ycart als eegons finals / LLUÍS CLOTET

Els tres equips terrassencs de la lliga femenina de hockey han puntuat en aquesta primera jornada. El derbi del Pla del Bon Aire entre el Club Egara i el CD Terrassa ha acabat amb empat a dos gols, mentre que l’Atlètic va signar idèntic resultat dissabte a les Canàries davant del Taburiente.

Al camp de l’Egara, cap dels dos equips ha pogut guanyar, per bé que l’Egara ha disposat de millors oportunitats. Marta Grau ha inaugurat el marcador al minut 22 en transformar un stroke. Al minut 36, Clara Ycart ha fallat un llançament d’stroke per al CD Terrassa en el partit del seu retorn al conjunt de les Pedritxes. Acabaria sent, però, la protagonista del matx.

Dos minuts després que el CD Terrassa perdonés l’stroke, Paula Aurell ha aprofitat un regal de la defensa visitant per fer el 2 a 0. Només un minut ha tardat el conjunt d’Stefy Piris a retallar distàncies. Ho ha fet Clara Ycart en transformar el segon penal-córner de les visitants.

L’Egara buscava el tercer gol, però el Terrassa ha confiat en el seu hockey i ha acabat aconseguint un punt. Quan faltaven només 42 segons, la mateixa Clara Ycart ha establert el 2-2 definitiu en el tercer penal del CD Terrassa, que ha marcat dos dels tres llançaments que ha tingut.

Taburiente-Atlètic

Per la seva banda, l’Atlètic va empatar dissabte a dos gols al camp del Taburiente en el primer encontre de la lliga 24-25. La local Daiana Pacheco va obrir el marcador al minut 22. Ja a la represa, les de Jordi Carrera van capgirar el marcador amb un gol d’Elena Martínez i un altre de Júlia Calvó als minuts 38 i 44. Al 46, de nou Pacheco va marcar, establint el 2-2 definitiu.