Decepcionant derrota del Terrassa FC a l’Estadi Olímpic

Un gol de l’exterrassista Jordi Cano ha condemnat als de Chus Trujillo que han caigut per 0 a 1 contra l’Europa

Josu Gallastegi en una acció ofensiva de la la primera meitat / Nebridi Aróztegui

Derrota decebedora del Terrassa FC a l’Estadi Olímpic per 0 a 1 davant de l’Europa, que només havia sumat un punt en els dos primers partits de lliga. El conjunt de Chus Trujillo no ha pogut imposar-se tot i que ha gaudit d’ocasions i ha perdut amb un solitari gol del seu exjugador, Jordi Cano, a la segona meitat.

El Terrassa FC ha començat dominant davant d’un Europa que buscava el contraatac per sorprendre. La primera aproximació amb perill ha arribat en el minut 6, quan Víctor Morales que aquest era el seu partit número 100 amb la samarreta del conjunt egarenc, ha engaltat fora una pilota solta després d’un refús defensiu.

La següent acció amb gust de gol l’ha protagonitzat Robert Simón, amb una rematada que ha tret un defensa. Poc després, el mateix jugador ha centrat per Gallastegi, que ha aparegut de sorpresa i, amb una rematada de cap, ha posat a prova al porter Juan Flere, que ha refusat a córner amb una excel·lent intervenció.

El córner ha acabat amb una nova opció, per part de Jofre, que el porter visitant han evitat. Els graciencs han sabut reaccionar i també han gaudit de les seves oportunitats per marcar. Pime ha rematat fora una bona centrada d’Escoruela i Àlex Pla tampoc ha encertat, en l’acció posterior, després d’una bona assistència de l’exterrassista Jordi Cano.

En el minut 25, el porter del conjunt visitant ha fet caure a Robert Simón quan se n’anava cap a porteria i l’àrbitre del partit, el balear Lluís Balle Reus, l’ha amonestat amb targeta groga, decisió que no ha agradat gens als jugadors del conjunt de Chus Trujillo, ni tampoc als aficionats locals.

Víctor Morales ho ha provat de falta directa, però la pilota ha sortit fora. Ha contestat l’equip barceloní de seguida, en una gran opció de Pime de cap, després d’una centrada d’Àlex Pla, que Marcos Pérez, amb una gran aturada, ha avortat. Abans del descans, ho ha intentat pels locals Samu Casais, però no ha pogut marcar i el seu xut ha sortit fora.

A la represa, la intensitat del partit ha continuat amb un bon ritme de joc per part de tots dos equips, si bé hi ha hagut menys arribades clares per marcar. Aythami ha sigut el primer a provar-ho, amb un xut que ha rebutjat el porter visitant i, en la jugada següent de perill, Van den Heerik, que ha entrat després del descans, ha servit una bona pilota a Robert Simón que ha rematat al pal de la porteria de l’Europa.

Samu Casais hi ha tornat, amb un xut que ha sortit fora i, quan semblava que els de Chus Trujillo estaven més entonats, ha arribat el gol dels graciencs. Marcel Sgrò ha fet una exquisida passada entre línies i ha deixat en solitari a Jordi Cano que no ha perdonat i ha establert el 0 a 1 en el marcador.

El conjunt terrassista ha reaccionat amb ganes, però encara ha pogut encaixar un segon gol, en una jugada de Pime, que s’ha quedat tot sol davant de Marcos Pérez que ha pogut tocar la pilota lleugerament i desviar la rematada de l’atacant rival a córner.

Fins a la conclusió de l’encontre, els de Chus Trujillo han continuat buscant el gol de l’empat, com a mínim. Buenacasa, en una falta força perillosa, ha xutat contra la tanca defensiva. Siereveld, després d’un llançament de falta des del cantó dret, ha pogut marcar, però el marcador no ha variat i els terrassistes han caigut per 0 a 1 a casa.

Pel Terrassa han jugat: Marcos Pérez, SanchísSiereveld, Borja López, Palacios, Víctor Morales (Buenacasa, m. 67), Samu Casais, Robert Simón (Diego, m. 74), Jofre (Aday Alcalde, m. 60), Gallastegi (Van den Heerik, m. 46) i Aythami (Oiko, m. 74).